[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
-
Παιδια εγώ πρέπει να έχω το μεγαλύτερο ποσο αγοράς απο τον duang το οποίο είναι 342€ για την αγορα ενος Mi6 ενω παρέλαβα καλώδιο.. με το που παρέλαβα έκανα βιντεο unboxing και απευθείας την ίδια στιγμή dispute και claim. και έγραψα στο Paypal ότι δεν απαντούσε στα μυνήματα μου και ότι δεν υπήρχε λόγος να αργήσω το claim... σημέρα τελειώνει το claim.. που ήταν μεχρι 8 ιουνίου. Αναμένω νεώτερα αύριο.. και ο duang όπως είναι φυσικό, ακόμα δεν εχει απαντήσει...
-
Οπότε αύριο γράψε μας τις εξελίξειςὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ασε φιλαράκι κοντεύω να σκάσω... "ειναι πολλά τα λευτά άρη.."
-
Θα τα πάρεις τα λεφτά σου (αν ακολούθησες τις προβλεπόμενες από το PP διαδικασίες)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
κ να μην τα πάρει, σιγά, δεν τρέχει μία, θα αποκτήσει γνώση κ εμπειρία για την επόμενη φορά...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κ να μην τα πάρει , θα αποκτήσει γνώση κ εμπειρία για την επόμενη φορά...
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κ να μην τα πάρει, σιγά, δεν τρέχει μία, θα αποκτήσει γνώση κ εμπειρία για την επόμενη φορά...
Μην ανησυχείς Miyagki θα τα πάρεις τα χρήματα πίσω!!! -
Ο/H divo έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
κ να μην τα πάρει, σιγά, δεν τρέχει μία, θα αποκτήσει γνώση κ εμπειρία για την επόμενη φορά...
Μην ανησυχείς Miyagki θα τα πάρεις τα χρήματα πίσω!!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εαν και τελείωσε η περίοδος αναμονής του PayPal από τον duang δεν μου απάντησε ακόμα το paypal
-
θα εξετάσουν την υπόθεση εντός 30 ημερών, μόλις το κάνουν θα σου στείλουν ένα email και αν σε δικαιώσουν, κάποια στιγμή θα δεις και τα χρήματα πίσω στον λογαριασμό σου, αν δε σε δικαιώσουν, ετοιμάσου να κλάψεις με μαύρο δάκρυ τις πρώτες 2-3 μέρες, αλλά, πίστεψέ με, θα βγεις πιο δυνατός μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0