Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Την επομενη μερα (δηλαδη σημερα 11/06 Κυριακη μιας και στο paypal ειναι δουλευταραδες :lol: .....μεχρι Τεταρτη το πιθανοτερο τα λεφτα θα ειναι στην καρτα μου το ξερω απο αλλες περιπτωσεις στο παρελθον ;) ) μιας και δεν απαντησε καν.....οπως εχουμε πει εδω και καιρο οτι ηταν το πιθανοτερο να γινει!! ;)

OnePlus 5 η Xiaomi Mi Mix σου ρχομαι!!!!!! :monster:
    • Λοιπόν, από ότι φαίνεται, όλοι όσοι κάνουν dispute θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.
      Να πούμε και μια καλή κουβέντα για το PayPal όμως έτσι; Αρκετά τους ..σούραμε τις προηγούμενες εβδομάδες.. (και εγώ μαζί..) :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Δεν νομιζω απο αυτους που αγοραζουν χρονια απο Κινα να ειχε κανεις καμια αμφιβολια.....γιαυτο προχωρησαμε κι ολας στην αγορα χαλαροι!!

Ειπαμε σε ορισμενες περιπτωσεις το paypal δεν ειναι αυτο που ηταν πριν 3-4 χρονια.....αλλα εδω ειναι εξοφθαλμη απατη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.....Θελει δε θελει!!! :nono:
    • Ο/H Red21 έγραψε:

Ειπαμε σε ορισμενες περιπτωσεις το paypal δεν ειναι αυτο που ηταν πριν 3-4 χρονια.....αλλα εδω ειναι εξοφθαλμη απατη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.....Θελει δε θελει!!! :nono:
      Έχει και καμπάνια που τρέχει για τέτοιο λόγο οπότε ευκαιρία του είναι να βρει και καλούς διαφημιστές της ;)
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• ΟΛΟΙ θα τα παρουν τα λεφτα τους πισω.....εκτος και αν εχουν κανει οι ιδιοι λακαμια...οι οποιοι μπορει να ταλαιπωρησουν οι ιδιοι τον εαυτο τους (και παλι θα βρουν ομως ακρη πιστευω)....οπως διαβαζα τις προαλλες για αμφισβητησεις συναλλαγης, εμπλεξαν παραλληλα τραπεζες, το FBI κτλπ κτλπ. :lol: :lol:

Δεν υπαρχει λογος για ψεμματα σε τοσο εξοφθαλμες καταστασεις!!!
    • Ο/H Red21 έγραψε:

Δεν νομιζω απο αυτους που αγοραζουν χρονια απο Κινα να ειχε κανεις καμια αμφιβολια.....γιαυτο προχωρησαμε κι ολας στην αγορα χαλαροι!!:

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράζουμε και να προτρέπουμε για αγορές από όπου να ναι "χαλαροί" όπως λες, ειδικά όταν κάνει μπαμ ότι είναι απάτη. Ειδικά όσοι αγοράζουν χρόνια από Κίνα οπως λες, γνωρίζουν ότι δεν είναι πανάκεια το PayPal, δεν τα έχουν πάρει όλοι τα χρήματά τους πίσω σε ανάλογες περιπτώσεις και μια φορά να την πατήσεις και να χάσεις τα χρήματα σου είναι αρκετή.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση
    • Το έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι πέσαμε στην πιο "εύκολη" μορφή απάτης και γι'αυτό ξεμπλέκουμε χαλαρά.

Φανταστείτε τι πανηγύρι είχε να γίνει αν έστελνε πχ μεταχειρισμένα ή (εξόφθαλμα) ανακατασκευάσμενα....!
      Πάω στοίχημα ότι τουλάχιστον οι μισοί από εμάς ΔΕΝ θα πληρωνόντουσαν λόγω κακού χειρισμού του dispute.

Τέλος καλό, όλα καλά.
    • Πέσαμε σε μπατήρη Χρήστο, αυτό που λές χρειάζεται να ρισκάρεις κεφάλαιο περίπου 10.000 $ και αν σε πιάσουν νωρίτερα από ότι έχει..σχεδιαστεί, αντίο λεφτά. :whistling:
      Που είναι και πολύ πιθανό, δηλαδή.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Εμένα μου έτυχε απατεώνας στο amazon.de που η Αστυνομία η Γερμανική είχε μπλοκάρει τους λογαριασμούς του. Το amazon.de ευτυχώς ποτέ δεν του έστειλε τα λεφτά και απλώς κρατήθηκαν στην Πειραιώς για ένα 20ήμερο - άκουσαν μερικά Γαλλικούλια αλλά μου λένε ότι είναι αυτόματο το σύστημα - τεσπα - και μετά αποδεσμεύτηκαν αυτόματα.
    • Ο/H zt654 έγραψε:

Το amazon.de ευτυχώς ποτέ δεν του έστειλε τα λεφτά και απλώς κρατήθηκαν στην Πειραιώς για ένα 20ήμερο

Για να ξέρεις, πάντα οι "νέοι" έμποροι και όχι μόνο στο paypal και στο Amazon, δεν μπορούν να σηκώσουν χρήματα αμέσως (μετά από 7-30 εργάσιμες μέρες κατά περιπτωση) και επίσης παρακρατείται κάποιες φορές και ένα ποσοστό από 5% με 10% για μερικούς μήνες στην αρχή ώς επιπλέον εγγύηση. Τα paypal/Amazon είναι πιο "εύκολα" για ένα νέο έμπορο αλλά οι χρεώσεις είναι υπερδιπλάσιες πολλές φορές.

• Διαφήμιση