Bricked Redmi Note 3 Pro μετά από πτώση σε νερό. Γίνεται ανάκτηση των φωτογραφιών; [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Κάτι πιο πρακτικό. Πινέλο, έξω η πλακέτα, καθαρό οινόπνευμα στο πινέλο και τρίψιμο όλη την πλακέτα με περισσότερη επιμονή στα πινακια επαφών μπαταρίας και φλεξ κουμπιών Μετά δένεις και δοκιμάζεις ξανά.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Κύριοι, σας ευχαριστώ απο καρδιάς μου.
Πινέλο και οινόπνευμα παντού και βουαλα... έχω λειτουργικό κινητό!!! Δεν ξέρω ακόμα αν είναι πλήρως λειτουργικό η αν θα έχει κάποια θέματα(λεω για gps bluetooth κτλ. παντός καλεί και δέχεται κλήσεις.
Μονο μια απογοήτευση είναι οτι η μνήμη του έγινε κενή.
Εγώ στο φλασαρισμα είχα επιλέξει να μην διαγράψει τπτ... τέλος πάντων, μην είμαι και αχάριστος.
Θα το τεσταρω λίγο και θα σας πω μετά αν θα έχω κάποια θέματα. -
Μπράβο φίλε μου. Ο επιμένων νικά!! Πολλές φορές παρόλο που επιλέγουμε να μην χαθούν τα data αυτά χάνονται!! Εύχομαι να μην έχει τοπικές ζημιές και όλα να δουλεύουν καλά!
-
Και ύστερα τα μέλη του miui.gr φώναξαν με βροντερή φωνή : Κenzo δεύρω έξω...
και το κινητό ανήλθει εκ νεκρών ΑΜΗΝ..... -
Μπράβο φίλε μου
Τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν, για ακόμα μία φορά -
Το KENZO παρόλο που δεν το χωνεύω λόγω φωτογραφικής το παραδέχομαι σε αντοχές. Εχω επαναφέρει βρεγμένα και μάλιστα ένα είχε πέσει σε κουβά με νερό και μετά το βάπτισμα έμεινε για 4 βδομάδες απείραχτο και νεκρό. Με μικρές παρεμβάσεις επανήλθε σαν καινούριο. Άλλο πάλι ήρθε λες και το πάτησε φορτηγό. Σπασμένη οθόνη, θεόστραβο σασί . Παρόλα αυτά δουλευαν τα πάντα εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα γιατί είχε κοπεί η καλωδιοταινία.
ΑΠΕΘΑΝΤΑ!!!!!!
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
καλησπερα. εχω και εγω ενα redmi 3 που ηπιε λιγο νερακι (περυσι) και ενω δουλευε η οθονη δεν δουλευε το touch. μπηκα μετα απο καιρο στο φορουμ και με αυτα που βλεπω εδω λεω να την κανω την δοκιμη μου μπας και το σωσω. απλα αν μπορει ο φιλος gonzo να μου πει η αν εχει καμια φωτο να δειξει που ετριψε με το οινοπνευμα. το εκανες τελειως κομματια το κινητο? τα αποσυνδεσες ολα??
-
Φιλε vajan, όπου ειχα πρόσβαση. Με λιγα λογια παντού. Αλλα η εμφαση έδωσα στις υποδοχες ταινιων και στις ταινιες. Τις εβγαλα ολες, καθαρισα επαφες πανω στις ταινιες και μεσα στις υποδοχες με το πινέλο.
Η καφε πανω απο την μπαταρία πρεπει να είναι της οθόνης. Ας με διορθώσουν οι ειδικοί αν κανω λάθος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0