[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Καλό θα είναι να πάρει αντίγραφα γιατί θα χαθούν όλα και να κάνει την διαδικασία. -
-
Ο/H princegr έγραψε:
Καλησπέρα, σε Redmi pro με την καινούργια stable 8.5.2.0 δεν μπορώ πλέον να πιάσω 4G σε δίκτυο Cosmote, το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή είναι δικό μου το πρόβλημα; Κάποια λύση; Ευχαριστώ!
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H homer66 έγραψε:
Καλημερα το εβαλα τελικα στο ΜΑΧ ολα μια χαρα , η μπαταρια μεγαλυτερη μου χαρα γιατι πχ το αποσυνδεσα απο τη φορτιση στις 7 και μεχρι τωρα απο το 100 εχει παει στο 99 !!!
το μονο που παρατηρησα που οκ δε με απασχολει και ιδιαιτερα ειναι οτι βαζω πχ widget για τον καιρο , για το cu κλπ , μετα την επανεκιννηση χανονται και δεν υπαρχουν καν στη γραμμη κατω για να ξαναμπουν εκτος και απεγκαταστησεις την οποια εφαρμογη μονο τοτε μπορςι να βαλεις widget !! αυτα για τις πρωτες ωρες με την 8.5
POCO X3 PRO (8/128)
-
-
μαγκεσ καλησπερα...κατεβασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.2.0.zip που εγινε upload πριν λιγες ωρες
εκανα τα παντα wipe και στο φλασαρισμα κολλαει στο λογκο της Μi...απ τις 50 φορες που εχω κανει wipe και μετα flash ,μια φορα μονο(πολυ περιεργο) ανοιξε κανονικα αλλα δε μου διαβαζε τη SIM και δε μπορουσα να μπω στο μενου επειδη ΔΕ μπορουσα να συνδεθω στο λογαριασμο της Μi λογω SIM. ξανα wipe και flash και τιποτα παλι...!εχω φρικαρει!κατεβαζω fastboot rom αλλα δε μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο...προηγουμενως ειχα της ΧTRV τη beta εκδοση.Καμια ιδεα?
UPDATE
1:Μετα απο δεκαδες προσπαθεις μπουταρε ξανα το κινητο κι αλλη μια φορα αδυνατει να αναγνωρισει τη σιμ...δε μπορω να προσπερασω το βημα της συνδεσης σε Mi λογαριασμο αφου,ενω πληκτρολογω το σωστο κωδικο,μου βγαζει μηνυμα "Αδυναμια Αναγνωσης ID συσκευης"
2: Φλασαρα με flashtools τη fastboot rom περιμενοντας πως ολα θα φτιαξουν και ανοιξε κανονικα το κινητο αλλα ΔΕΝ αναγνωριζει τη ΣΙΜ!
το κινητο φτανει μεχρι το σημειο εκεινο που συνδεεσαι με το λογαριασμο Μi οπου ενω βαζω σωστα τον κωδικο, μου βγαζει μηνυμα οτι αδυνατει να συνδεθει.δε μπορω να παρακαμψω το βημα αυτο οποτε δε μπαινω ποτε στο μενου του κινητου..εχω απηυδησει! -
-
@NasDriver επειδή μυρίζομαι διαγραφή IMEI.... Ανέστη δωσε μας link να το παρακολουθήσουμε κι εμείς το θέμα που ανοίξατε..
Με ενδιαφέρει...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
-
Μπράβο σου.