[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H Vash_GR έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση/παρατήρηση. Σε RN2 πέρασα κανονικά την έκδοση και είδα στο android security patch ημερομηνία 2016-12-1. Στην προηγούμενη ήταν κανονικά (Μάιος 17 νομίζω, κάπου εκεί). Είναι κάποιο λάθος στην αναφορά απλά ή όντως δεν έχει περαστεί?
ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Είναι Source από την ίδια την Xiaomi, και ότι αλλαγές κάνει αυτή μεταφέρονται και στις ROM που δίνουμε.
-
καλημέρα σε όλους παιδια. έχω το εξης πρόβλημα. είχα εγκατεστημένη την xiaomi-miui
hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0 και όλα ήταν καλά. μόλις έβαλα την τελευταία έκδοση άρχισαν τα προβλήματα. βασικά ένα πρόβλημα ,δεν μου αναγνωρίζει τις sim. Φαίνεται ότι δεν έχει sim μέσα. προσπάθησα να βάλω την παλιά rom αλλά συνεχίζει το πρόβλημα. μπορεί να βοηθήσει κανένας; σε άλλο κινητό φαίνονται κανονίκα οι sim. -
Ανέβασε σε παρακαλώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο ώστε να φαίνεται το baseband/modem.
Το πιθανότερο είναι ότι έχεις χάσει baseband modem.
Αν όντως είναι έτσι, κάνε τα εξής για να το επαναφέρεις.
Κατέβασε την nikel_global_images_V8.2.1.0.MBFMIDL_20170424.0000.00_6.0_global_4306c328e9 και αυτό εδώ το αρχείο => md1rom.zip - Google Drive
Αποσυμπίεσε τη ROM μέσα στο C:\ και μέσα στο φάκελο images της ROM αποσυμπίεσε το αρχείο md1rom.zip
Φλάσαρε σύμφωνα με αυτόν τον οδηγο => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) με firmware upgrade!
Ενδέχεται να σου κλειδώσει ο bootloader οπότε κάνε έναν έλεγχο μετά το flash και ξεκλειδωσε ξανά αν όντως είναι έτσι.
Επίσης φρόντισε για backup γιατί θα χαθούν όλα μετά το flash. -
έκδοση μόντεμ μου βγάζει άγνωστο. Οπότε πρέπει να κάνω την διαδικασία που μου είπες.
-
-
-
Την αφήνεις αποσυμπιεσμένη. Για αυτό σου έβαλα link του οδηγού, ώστε με βάση αυτόν να φλασάρεις.
Μετά ξεκλειδώνεις και βάζεις οποία ελληνική θες. -
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Ξεκινάω τώρα.
=============== Ιουλ 23rd 2017, 12:23pm ===============
Μία τελευταία ερώτηση. θα κατεβάσω και το cust.img που λέει ο οδηγός ή μόνο αυτήν που μου εδώσες εσύ (md1rom); -
Και το cust.img το οποίο θα πρέπει να το ρίξεις και αυτό μέσα στο φάκελο images όπως λέει ο οδηγός.
-