Καποιο process εχει εκτιναξει το cpu usage φανταζομαι.Μαλλον περασες την ρομ πανω απο την αλλη χωρις να κανεις καθαρισμο των caches η εκανες επαναφορα καποιων εφαρμογων απο την προηγουμενη ρομ.Για αρχη μπες twrp και καθαρισε cache και dalvic cache.Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
παιδια καλημέρα, σε redmi note 2 πέρασα την 8.5 stable και ξαφνικά έχει απίστευτο battery drain χάνει ανά λεπτό 2% μπαταρία, συγγνώμη ανά έχει αναφερθεί πιο πριν κάποια λύση αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας, γιατί κάθε μισή ώρα θέλει φόρτιση πλέον. Με την 8.2. πήγαινε μια χαρά!!!!
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
εκανα καθαρή εγκατάσταση και μετά κατέβασα τις εφαρμογές μια μια από το playstore...όποτε δεν παίζει αυτό....μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία? της έκανα και calibration και πάλι τα ίδια.
-
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
εκανα καθαρή εγκατάσταση και μετά κατέβασα τις εφαρμογές μια μια από το playstore...όποτε δεν παίζει αυτό....μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία? της έκανα και calibration και πάλι τα ιδια.
-
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
εκανα καθαρή εγκατάσταση και μετά κατέβασα τις εφαρμογές μια μια από το playstore...όποτε δεν παίζει αυτό....μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία? της έκανα και calibration και πάλι τα ιδια.
-
-
Για να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader, και να έχεις κάνει flash μία ειδική version του twrp recovery.
Χωρίς τα παραπάνω είναι αδύνατο να κάνεις flash το zip του dolby atmos. -
προσπαθω να κανω unlock αιτηση αλλα δεν αναγνωριζει το κινητι και οταν με στελνει στην σελιδα του miui δεν αναγνωριζει το ονομα μου.Καθε περυσι και καλυτερα η xiaomi μου φαινεται
-
-
Δεν χρειάζεται να συνδέσεις την συσκευή για να κάνεις αίτηση.
Απλά πας εδώ => Apply for unlocking Mi devices και κάνεις αίτηση.
Συμπληρώνεις τα στοιχεία του mi-account λογαριασμού που έχεις. -
Στην αρχή μου λέει application rejected και όταν πάω να κάνω αίτηση πάλι στο τέλος μου λέει input correct name ενώ έχω βάλει τα σωστά στοιχεία
-
καλησπερα και απο μενα...εχω το mi note pro και χτες περασα την ρομ την τελευταια...ολα ωραια ολα καλα...αλλα εχω ενα προβλημα...οταν ανοιγω snapchat instagram messenger fb δεν μου δουλευει η καμερα...αδειες εχω δωσει κανονικα.....εβαλα εβγαλα τα προγραμματα...τπτ...για πειτε ρε παιδια τι μπορει να φταει...?
-