Ναι θες factory γιατί πας από 5.1 σε 7.Ο/H apollo_il έγραψε:
Παιδιά από stable 8.2.1.0 (lollipop 5.1) για να βάλω την νέα stable 8.5.1.0 (nougat 7.0) χρειάζεται να κάνω factory reset ή απλά να την περάσω από πάνω?
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Ο/H apollo_il έγραψε:
Παιδιά από stable 8.2.1.0 (lollipop 5.1) για να βάλω την νέα stable 8.5.1.0 (nougat 7.0) χρειάζεται να κάνω factory reset ή απλά να την περάσω από πάνω?
Με το supersu τι να κανω,να το φλασαρω μετα ξεχωριστα? -
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως με vol -, vol + και power button κατάφερα και μπήκα. Το fix που θα βγει είναι απαραίτητο ή optional; Τι ακριβώς θα επιδιορθώνει;
-
Το fix θα είναι optional υποθέτω. Θα διορθώνει αυτό το πρόβλημα, να μπορείς να μπαίνεις ξανά TWRP με τους κλασσικούς τρόπους που έμπαινες και παλιότεραWinners find a way, losers find an excuse
-
@Eythymios Persidis
Το fix δεν θα είναι optional , το συζητάμε αν θα δωθεί σαν ζιπακι ή αν θα μπεις στη ρομ ..
Πρέπει να δουλεύουν όλα σωστά και πρέπει να αναβαθμιστεί ο bootloader , δεν είναι optional αυτό , πρέπει να γίνει , απλώς τυγχάνει να είναι κάποια μέλη που έμειναν πίσω στις ρομς και δεν αναβαθμίστηκε ο bootloader . -
-
Εχω μείνει με την MUI 8.1 GTV-6.10.20/Developer και 6.0.1 MMB29M.Μπορώ να πάω στην
xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V8.5.2.0 .Εχω το twrp 3.0.2.μου λέτε σας παρακαλώ την διαδικασία ?κάνουμε Wipe -> Advacned Wipe -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache + data
και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η factory reset? -
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Την περασα σε redmi pro.
Ο/H xxiris έγραψε:
.Εχω το twrp 3.0.2.μου λέτε σας παρακαλώ την διαδικασία ?κάνουμε Wipe -> Advacned Wipe -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache + data
και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η factory reset?
-
@Stelios Stelaras είσαι με το Default Theme και Launcher ?
Αν όχι δοκίμασε να γυσρίσεις σε Default, και αν δεν σου κάνει τίποτα, δοκίμασε να αλλάξεις γλώσσα σε Αγγλικά να δούμε μήπως έχει να κάνει με Lang Variable.
Από το TWRP Recovery επίσης κάνε ένα Wipe Cache & Wipe Dalvik/Art Cache. -
Eγκατασταση χωρις factory reset. μονο με Wipe Cache & Wipe Dalvik/Art Cache
Ναι με default theme και launcher.
Εκανα εκκαθαριση οπως ειπατε και αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε κολληματα ουτε το κρασαρισμα.
Μηπως ειχε μπουκωσει η μνημη της εφαρμογης? Θα το τσεκαρω μεχρι αυριο σιγουρα και βλεπουμε...αλλιως θα γυρισω παλι πισω στην 8.1.2 -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Την περασα σε redmi pro.
Ο/H xxiris έγραψε:
.Εχω το twrp 3.0.2.μου λέτε σας παρακαλώ την διαδικασία ?κάνουμε Wipe -> Advacned Wipe -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache + data
και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η factory reset?