dalvin system data αυτα τα 3.Αυτο που θυμαμαι ειναι στο mount unable to load ή κατι τετοιο στο mount ομως σιγουρα
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Unable to mount /data μήπως ;
Ποιο twrp χρησιμοποιείς; Έχεις κάνει ποτέ format data για να αρθεί η κρυπτογράφηση στο /data partition;
Το system δεν το κάνουμε wipe.
Για factory reset επιλέγεις dalvik cache, cache και data... -
Ο/H ipankas έγραψε:
Πρόβλημα με τις κάρτες SIM στο Redmi note 4
Ποια έκδοση είχες πριν τη βαλεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
λοιπον για να δω ακριβως τι μηνυμα βγαζει για το mount πηγα στο install επελεξα την 8.5.2.0 και προχωρισα ΧΩΡΙΣ ομως να μπω στα wipes .Δεν εβγαλε κατι για το mount εκανα reboot και ξεκινησε κανονικα.Τι ειναι τελικα ...???
-
Το μήνυμα για το mount data συνήθως για αυτό που σου είπα παραπάνω συμβαίνει. Τώρα για το τι έφταιγε πριν, μαλλον επειδή έκανες wipe το system...
-
Στην σειρά redmi και redminote μονίμως στα wipes τικαρω τα 3 πρώτα και το έχω κάνει πάνω από 100 φορές σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές συσκευές οι 4 δικές μου και οι άλλες γγνωστών.ΠΡΩΤΗ φορά μου συμβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί
-
-
Ναι
=============== Ιουλ 8th 2017, 5:13pm ===============
gkalen τι προτείνεις.Να μπω πάλι στο twrp και να βάλω και την 8.5.3.0 χωρίς να μπω στα wipes ή να περιμένω???? -
@akisjes
Φαίνεται ότι είσαι οκ ..
Δε ξέρω ποια ρομ φοραγες προηγουμένως , μπορεί και να ήταν θέμα twrp .. -
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Τι ειναι τελικα ...???
Αν δεν το κάνεις είναι λογικό να μην μπορεί να κάνει "σωστό flash" την ρομ.