[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
-
-
Παίρνω συνέχεια μήνυμα λάθους για το carousel, κυριως οταν παω για unlock screen.
-
-
Προτού κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα Full Νandroid Backup διότι υπάρχει περίπτωση, αν παλαιότερα είχες θέμα με χαμένο baseband/modem, να έχεις και τώρα με την αναβάθμιση.Ο/H Voks έγραψε:
Πρόσφατα υπήρξαν 2-3 περιπτώσεις φίλων που έχασαν baseband με την αναβάθμιση στην 8.5 -
την περασα ακολουθοντας τα εξης βηματα: 1.εκανα Full Backup 2.Περασα το update 3. εκανα Wipe Cache & Dalvik Cache .Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Προτού κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα Full Νandroid Backup διότι υπάρχει περίπτωση, αν παλαιότερα είχες θέμα με χαμένο baseband/modem, να έχεις και τώρα με την αναβάθμιση.Ο/H Voks έγραψε:
Πρόσφατα υπήρξαν 2-3 περιπτώσεις φίλων που έχασαν baseband με την αναβάθμιση στην 8.5
ολα δουλευουν μια χαρα και δεν μου εχει κανενα προβλημα με το baseband/modem -
-
Update σε global rom, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Να κάνω μια ερώτηση ψιλο-offtopic: ως γνωστό το miui δε σου επιτρέπει να έχεις αρχική οθόνη με επιλογή να εμφανίζονται συγκεκριμένες επιλογές, αλλά απεικονίζονται όλες με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών "σελίδων".
Υπάρχει τρόπος να "κρύψουμε" εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε;
(ξέρω ότι γίνεται στο dev, στα stable όμως;) -
Ότι μπορεις να κάνεις σε developer μπορεις να το κάνεις και σε stableΟ/H roentgen έγραψε:
(ξέρω ότι γίνεται στο dev, στα stable όμως;)
-
Στο stable δε γίνεται. Υπάρχει ένα beta feature στις ρυθμίσεις των dev που λέγεται app invisible, με αυτό μπορείς να επιλέξεις να μην εμφανίζονται κάποιες εφαρμογές. Στις stable δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.Ο/H Bodai έγραψε:
Ότι μπορεις να κάνεις σε developer μπορεις να το κάνεις και σε stable
-
Σε ποια έκδοση developer το είδες αυτό?Ο/H roentgen έγραψε:
Υπάρχει ένα beta feature στις ρυθμίσεις των dev που λέγεται app invisible