[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες STABLE XTRV-8.5 ROM για τις παρακάτω συσκευές...
RedMi Note 2 (Hermes)
RedMi 4 RPO (Markw)
Mi-5C (Song/Meri)
Mi-Max PRO (Helium)
Mi-Max (Hydrogen)
Mi-3w & Mi-4 (Cancro)
RedMI Note 4/4X (Mido)
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Την 8.5.3.0 σε mi5s plus την περασε κάποιος φίλος να πει πως τα πάει απο μπαταρία ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πολύ καλή φίλε μου . Από 94% εως9% μου έβγαλε 5 ώρες και 32 λεπτά sot με 2 σιμ και αρκετά σε χρήση τα δεδομένα.Αυτος είναι ο λόγος που το σκέφτομαι ακόμη να βάλω την arωma .Δεν ξέρω και πότε η stable θα πάρει 7άρη androidΟ/H adekastos έγραψε:
Την 8.5.3.0 σε mi5s plus την περασε κάποιος φίλος να πει πως τα πάει απο μπαταρία ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Πολύ καλή φίλε μου . Από 94% εως9% μου έβγαλε 5 ώρες και 32 λεπτά sot με 2 σιμ και αρκετά σε χρήση τα δεδομένα.Αυτος είναι ο λόγος που το σκέφτομαι ακόμη να βάλω την arωma .Δεν ξέρω και πότε η stable θα πάρει 7άρη androidΟ/H adekastos έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Android 7 λογικα με την 8.6 stable θα πάρουμε
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πότε όμως;;; Με τρώει εάν θα βάλω την dev
-
παίδες sorry, αλλά έχω ποστάρει παραπάνω Λίνκ με την 8.5.2.0 για Redmi pro από xiaomi.eu. Αν δεν κάνω λάθος η βάση πλέον της XTRV είναι οι ρομς από αυτό το site, άρα μπορούμε νομίζω να έχουμε την XTRV. Οκ από εσάς εξαρτάται χωρίς παρεξήγηση, αυτή τη στιγμή έχω περάσει τη συγκεκριμένη ρομ από mi-globe με τα δικά τους modd και κυριολεκτικά "πετάει" αλλά δεν έχει 160 χαρακτήρες στα sms. Φυσικά και προτιμώ την XTRV και εκτιμώ αφάνταστα την δουλειά των παιδιών, αλλά μέχρι να βγει θα χρησιμοποιώ του mi-globe. Καλό βράδυ!Ο/H gkalen έγραψε:
-
-
Για redmi note 4 global version με snapdragon κατεβάζουμε nikel ή mido;; sorry αν εχει ερωτηθεί παλι..
-
-
-