Παιδιά καλησπέρα. Το mi max pro (helium) της συζύγου έχει την xtrv 8.2 και θέλω να περάσω την 8.5 που έχει εδώ στο νήμα. Επειδή βλέπω ότι πάω από android 6 σε 7 θα προτιμούσα να περάσω πρώτα με clean install μια official developer και μετά πάλι από την αρχή twrp και την xtrv του παρόντος νήματος. Η ερώτησή μου (επειδή έχω καιρό να σχοληθώ) είναι αν μπορεί κάποιος να μου στείλει οδηγό πως θα περάσω την official, με ποιο εργαλείο και ένα link που θα βρω την τελευταία official dev (china ή global δεν έχω πρόβλημα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Δεν χρειάζεται να βάλεις official, μόνο σε downgrade θα χρειαζόταν δηλαδή από android 7 σε 6.
Για καθαρή εγκατάσταση μπες TWRP και επιλέγεις Wipe ==> Advanced Wipe ==> τικάρεις τα Dalvik/ART cache, Data, Cache ==> swipe to wipe και μετά κάνεις Install τη rom
Φυσικά κρατάς backup πρώτα
Φυσικά αν επιμένεις ορίστε ο οδηγός ==> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB.
Εδώ βρίσκεις τις official roms.Open-source is the future -
@8@nos Καλησπέρα και σε ευχαριστώ γαι την άμεση απάντησή σου. Ο οδηγός που μου έστειλες λέει ότι είναι για κινητά με κλειδωμένο bootloader ενώ εμένα είναι ξεκλείδωτος αφού έχω την ελληνική xtrv πάνω. Παίζει ρόλο ή συνεχίζω κανονικά? Επίσης fastboot rom κατεβάζω, όχι recovery, σωστά?
Υ.Γ. Μπορεί τελικά να κάνω απλά factory reset όπως λες. Είναι λιγότερο χρονοβόρο, αλλά νομίζω παλιότερα είχα διαβάσει σε άλλο νήμα ότι καλό είναι να βάζουμε official πρώτα σε περίπτωση που αλλάζει το android version (από lollipop σε marshmallow αναφερόταν τότε) -
Τίποτα φίλε μου!!
Ναι έχεις δίκιο, αφού έχεις ξεκλείδωτο BL ακολούθησε αυτό τον οδηγό ==> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon).
Ναι κάνε απλά factory reset!! Σου είπα αναφερόταν σίγουρα σε downgrade δηλαδή πέρασμα σε προηγούμενη έκδοση android και όχι upgrade (σε επόμενη έκδοση) που θες εσύOpen-source is the future -
αν θελεις να το κανεις καλο ειναι, καθαριζει και το κινητο αλλα κααι με τα wipe που σου ειπε ο @8@nos μπορεις να πας δεν υπαρχει προβλημα
εγω θα προτιμουσα την καθαρη εγκατασταση με fastboot.Γιατι αν το εχεις καιρο που και που χρειαζετε και ενα καθαρισμα.
Και ο οδηγος για fastboot Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Ευχαριστώ και τους δυο σας.
-
@asteris1
Θα αλλάξεις το twrp recovery και μετά θα περάσεις την 8.5 χωρίς factory reset .. αν έχεις προβλήματα τότε θα κάνεις factory reset ..
Θα βρεις το twrp.img μέσα στο ζιπ της ρομ 8.5 στο φάκελο recovery .
Θα έχεις πάρει ένα πλήρες backup από το twrp που έχεις τώρα πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε .. -
Ο/H makisfz έγραψε:
αν θελεις να το κανεις καλο ειναι, καθαριζει και το κινητο αλλα κααι με τα wipe που σου ειπε ο @8@nos μπορεις να πας δεν υπαρχει προβλημα
εγω θα προτιμουσα την καθαρη εγκατασταση με fastboot.Γιατι αν το εχεις καιρο που και που χρειαζετε και ενα καθαρισμα.
Και ο οδηγος για fastboot Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
αρχεια
Ηλίας -
Ο/H stavkos έγραψε:
Παιδιά ξέρετε αν στην τελευταία 8.5 έχω την επιλογή να διαγράψω ένα email (π.χ. απο gmail ή aquamail) απευθείας από την ειδοποίηση που έρχετε?
-
Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες.
Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermesRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλήμερα και από εμένα με τον εξής προβληματισμό.
Κάτοχος Redmi 3S , και η stable 8.5.3.0 έχει αρχίσει να "μπουκώνει"
Αποφάσισα λοιπόν να πάω στην ελληνική. Βλέπω πως η 8.5 δεν έχει ακόμα βγεί , οπότε σκέφτομαι να πάω σε αυτή :
RedMi 3S (Land) => xiaomi-miui-hellas-6.0_land_XTRVbeta1_Stable_V8.2.3.0.zip
Ερώτηση 1 : Εφόσον τη περάσω , η επόμενη έκδοση 8.5 περνάει απο πάνω μέσα από τον updater ?
Ερώτηση 2 : Αναμένεται 8.5 ? -
Ο/H pechr έγραψε:
Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες.
Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes
Βγαινει το σημα της google που χοροπηδαει, και μενει εκει. Μετα απο τυχαιο αριθμο restart, ισως ξεκινησει. Για πιο σιγουρα, boot σε twrπ, clear cache & dalvik και μετα ξεκιναει. Αν το βαλεις στη φορτιση ομως, μια χαρα διχνει τη μπαταρια να φορτιζει.
Ακρως σπαστικο να κανεις τετοια πραγματα οδηγωντας, η στη μεση του δρομου, περιμενοντας κρισιμα τηλεφωνα.
Συμβαινει σε περισσοτερο απο ενα τηλεφωνα, με εγκατασταση μεσω factory και χωρις κατι ιδιαιτερο σε επιπεδο launcher, tweaks, skins και αλλα τετοια "συστεμικα." Οτι εχει το mui δλδ.