[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
-
Μια ερώτηση. Το OTA update για τα vip members είναι μόνο για τις xtrv dev roms ή και για τις stable;
-
Προς το παρόν OTA έχουν μόνο οι developer roms στα vip μέλη και από αυτές , μόνο όσες έχουν περάσει σε miui 9.
-
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
-
-
Μια ερωτηση και απο εμενα παιδια. Μιας και δεν εχει βγει η νεα rom για το redmi pro, εγω εχω στο κινητο μου την XTRV beta1-7.1.19 beta και εκδοση miui 8.2. Αυτη ειναι η τελευταια διαθεσιμη ρομ για το redmi pro , η υπαρχει καποια αλλη νεοτερη να κατεβασω μεχρι να βγει η καινουρια για αυτο το μοντελο;
-
Stable η developer θες?
=============== Σεπ 26th 2017, 1:48pm ===============
Ρίξε μια ματιά εδώ. Νομίζω έμεινες λίγο πίσω!
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…7-Xiaomi-RedMi-PRO-Omega/ -
Καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και τρελος γνωστης της ολης καταστασης. Το κινητο το ειχα παρει απο κινα και αυτη τη ρομ που εχω την ειχα περασει με την βοηθεια των παιδιων εδω μεσα μετα απο πολυωρη προσπαθεια. Δεν ξερω τη διαφορα, απλα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση απο αυτο που εχω ηδη και αν γινεταιε τον πιο ευκολο δυνατο τροπο. Ελπιζω να μην σε ζαλισα
-
Πρώτα πρώτα να ξέρει για να πας στη τελευταία θα χρειαστείς factory reset δλδ θα σβηστούν όλα από το κινητό σου. Ξεκίνα το back up. Μετά πρέπει να αποφασίσεις σε ποια rom θες να πας. Stable h developer?
-
- Αυτη που εχω ειναι stable η developer;
- Ποια η διαφορα μεταξυ των δυο τυπων;
- Για καποιον σχετικα ασχετο με το θεμα, τι ειναι πιο ευκολο να κανω;
- Αυτη που εχω ειναι stable η developer;
-
παιδια εχω το Markw και θελω να βαλω ελληνικη stable τωρα εχω global stable.για να το κανω πρεπει να βαλω μια developer για να ξεκλειδωσω το κινητο σωστα? αν βαλω την τελευταια που ειναι miui 9 θα υπαρχει προβλημα οταν θα βαλω την 8 greek stable?