Αυτή που έχεις είναι developer. Θεωρητικά η Stable είναι ποιο σταθερή. Δλδ χωρίς προβλήματα. Οποία και από τις 2 και αν θες να βάλεις την ίδια διαδικασία θα κάνεις! Δλδ twrp, factory reset (διαγραφή στα πάντα) και μετά από κάρτα μνήμης που θα έχεις τη νέα ρομ εγκατάσταση. Ελπίζω να θυμάσαι το Xiaomi acount σου γτ θα στο ζητήσει μετά και άμα δεν το έχεις δεν ανοίγει το κινητό.Ο/H tolis07 έγραψε:
- Αυτη που εχω ειναι stable η developer;
- Ποια η διαφορα μεταξυ των δυο τυπων;
- Για καποιον σχετικα ασχετο με το θεμα, τι ειναι πιο ευκολο να κανω;
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
2) Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
3) Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. (απλά με τη διαφορά ότι θα κατεβάσεις από εδώ ή από εδώ τη rom που θες stable ή developer)
Open-source is the future -
Εγιναν ολα μια χαρα και γρηγορα αφου ηταν η δευτερη φορα που βαζω ρομ.το zip της ρομ μεσα στο κινητο το σβηνω ετσι? δεν υπαρχει λογος τωρα να το εχω.
-
Τέλεια!! Αν δεν το είχες στην sd κάρτα θα έχει σβηστεί ήδη μόνο του
Κοίτα πάντα καλό είναι να υπάρχει σε περίπτωση που είσαι έξω και κάτι συμβεί και δεν δουλεύει το κινητό, φλασάρεις στο τσακ μπαμ ξανά τη rom
Καλύτερο είναι να έχεις πάρει backup από twrp και έτσι αν συμβεί κάτι φλασάρεις ξανά τη rom και το κινητό θα είναι ακριβώς όπως το είχες σετάρει πριν. Ένα τέτοιο backup καλό είναι να έχεις πάντα κρατημένο στο pcOpen-source is the future -
Καλησπέρα, στο mi5s με την stable 8.5.3 έχει κανείς πρόβλημα με το fingerprint? Ξαφνικά σταμάτησε.. Ξαναπέρασα την ρομ αλλά τίποτα..
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Vourk έγραψε:
Καλησπέρα, στο mi5s με την stable 8.5.3 έχει κανείς πρόβλημα με το fingerprint? Ξαφνικά σταμάτησε.. Ξαναπέρασα την ρομ αλλά τίποτα..
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Ch_Anti έγραψε:
Ο/H Vourk έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xiaomi-miui-hellas-6.0_capricorn_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip
την 8.5.4 poy θα τη βρω?
Ευχαριστώ! -
Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος. Μάλλον θα έβγαλαν fix γι αυτό και εσύ έχεις την 8.5.3Winners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H chief έγραψε:
Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος. Μάλλον θα έβγαλαν fix γι αυτό και εσύ έχεις την 8.5.3
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εχω στο mi5s plus την 8.5.4.0 και κάποιες φορές χάνεται το σήμα.. Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα σε όλους!
Το Mi-4S μου ειναι πια encrypted (λογω forced policy απο δουλεια) και το TWRP δεν βλέπει αρχεία οταν μπαινω να κανω install κατι (recovery, rom, whatever). Ισχύει οτι πρεπει να κανω τα παντα φορματ για να χαθει το encryption, μετα να κανω mount και να περασω τη rom στο εσωτερικο του κινητου και να το ξαναστήσω; με factory reset την γλυτώνω; -
Αναγκαστηκα θα πας για format data, δεν θα κανεις κατι με factory reset και μετα ξανα περνας την rom και install