Καλημέρα!Και σε μένα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε Mi5s από χτες ενώ έχω την 8.5.4 από όταν βγήκε.Με default theme και launcher.Άλλαξα σε Αγγλικά έκανα Wipe Cache & Wipe Dalvik/Art Cache αλλά το πρόβλημα παραμένει.Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Την περασα σε redmi pro. Και μου βγαζει το προβλημα της εικονας συνεχως και στις αλλες 2 βλεπετε την περιληψη του προβληματος.
Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Μπορει να βοηθησει καποιος σας παρακαλω?
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές όλες και βρες την εφαρμογή καθημερινές ταπετσαρίες. Μπες μέσα και καθάρισε μνήμη και δεδομένα και πατα τέλος από κάτω. Κάνε επανεκκίνηση και θα στρώσει. Εγώ αυτό έκανα και έστρωσε
-
Ο/H xxiris έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Την περασα σε redmi pro.
Ο/H xxiris έγραψε:
.Εχω το twrp 3.0.2.μου λέτε σας παρακαλώ την διαδικασία ?κάνουμε Wipe -> Advacned Wipe -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache + data
και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η factory reset?
-
-
-
-
Όταν σου έρθει ειδοποίηση τραβά την μπάρα κάτω και κράτα την ειδοποίηση παρατεταμένα θα σου ανοίξει μενού. Κάτω κάτω στο τέρμα λέει ειδοποίηση led βάλτο στο on.
-
Χθες το απόγευμα πηγα να περασω την νεα stable (nougat) αφου πρωτα εκανα factory reset.Το κιν εσβησε,εχασε recovery κλειδωσε ο bootlader κτλ.Δεν ξερω,ισως ηταν ελαττωματικο το αρχειο.Με fastboot σημερα περασε ενας φιλος την 8.2.1.0 (5.1 λολιποπ) που φορουσε μεχρι χθες το κιν.
Το θεμα είναι ότι τωρα δεν μπορω να μπω από δεδομενα στο ιντερνετ,μαλλον εχουν χαθει οι ρυθμισεις.Εχω cosmote,αν καποιος εχει ευκαιρες τις ρυθμισεις ας τις γραψει να τις βαλω.
Ευχαριστω. -
Ο/H apollo_il έγραψε:
Το θεμα είναι ότι τωρα δεν μπορω να μπω από δεδομενα στο ιντερνετ,μαλλον εχουν χαθει οι ρυθμισεις.Εχω cosmote,αν καποιος εχει ευκαιρες τις ρυθμισεις ας τις γραψει να τις βαλω.
-
Θα πας ρυθμίσεις, κάρτες SIM, SIM, ονόματα σημείου πρόσβασης, cosmote internet, και κοίτα το apn πρωτόκολλο αν έχει τιμη
Redmi Note 3 pro -
Παιδια οκ καταφερα κ τις βρηκα.Σας ευχαριστω που ασχοληθήκατε!