@touristasGR Αφού έχεις το Kenzo αν περάσεις την Ελληνική του forum 101% θα κλειδώσει, αφού είσαι και lollipop, γνώμη μου περνάς official fastboot rom κλειδωνεις αφού είναι ξεκλείδωτο με ανεπίσημο τρόπο. Μετά ξεκλειδώνεις επίσημα και περνάς την Ελληνική rom του forum.
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
@touristasGR
Ενημέρωσε μας για το αν έχεις ξεκλειδώσει εσύ τη συσκευή , αν την είχες ξεκλειδώσει εσύ απλώς θα έκανες ότι αναφέρω στο ποστ με τις παραθέσεις στην προηγούμενη σελίδα , δύο μηνύματα πριν το δικό σου ..
Η συσκευή σου θα κλειδώσει , εκτός αν μπορείς να βρεις αυτόν που ξεκλείδωσε τη συσκευή ..
Με δική σου αίτηση πας για official rom και ξεκλείδωμα όπως σου είπαν τα παιδιά.. -
Δεν κάνεις τίποτα χωρίς έγκριση για δικαίωμα ξεκλειδώματος , θα περάσεις αναγκαστικά από official fastboot rom marshmallow , ξεκλειδώνεις και βάζεις twrp φλασάροντας Μεσά από αυτό xtrv , εάν πας κατευθείαν για xtrv θα μπλέξεις σε περιπέτειες.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@touristasGR Αφού έχεις το Kenzo αν περάσεις την Ελληνική του forum 101% θα κλειδώσει, αφού είσαι και lollipop, γνώμη μου περνάς official fastboot rom κλειδωνεις αφού είναι ξεκλείδωτο με ανεπίσημο τρόπο. Μετά ξεκλειδώνεις επίσημα και περνάς την Ελληνική rom του forum.
Θα περάσω την official fastboot rom(πρεπει να ειναι dev για να μπορω να ξεκλειδωσω τον bootloader ή δεν παιζει ρολο;) μετα το twrp και μεσα απο το twrp την ελληνικη του φορουμ;
Ο/H gkalen έγραψε:
@touristasGR
Ενημέρωσε μας για το αν έχεις ξεκλειδώσει εσύ τη συσκευή , αν την είχες ξεκλειδώσει εσύ απλώς θα έκανες ότι αναφέρω στο ποστ με τις παραθέσεις στην προηγούμενη σελίδα , δύο μηνύματα πριν το δικό σου ..
Η συσκευή σου θα κλειδώσει , εκτός αν μπορείς να βρεις αυτόν που ξεκλείδωσε τη συσκευή ..
Με δική σου αίτηση πας για official rom και ξεκλείδωμα όπως σου είπαν τα παιδιά..
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν κάνεις τίποτα χωρίς έγκριση για δικαίωμα ξεκλειδώματος , θα περάσεις αναγκαστικά από official fastboot rom marshmallow , ξεκλειδώνεις και βάζεις twrp φλασάροντας Μεσά από αυτό xtrv , εάν πας κατευθείαν για xtrv θα μπλέξεις σε περιπέτειες.
-
@touristasGR
Άνοιξε το miunlock και δες αν σε δίνει οκ για να προχωρήσεις σε ξεκλείδωμα , κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα ..
Περίεργο μου φαίνεται με ίδια συσκευή να μην σου δίνει δικαίωμα ακόμα και άλλη συσκευή να είχες θα έπρεπε να σε προχωράει .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@touristasGR
Άνοιξε το miunlock και δες αν σε δίνει οκ για να προχωρήσεις σε ξεκλείδωμα , κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα ..
Περίεργο μου φαίνεται με ίδια συσκευή να μην σου δίνει δικαίωμα ακόμα και άλλη συσκευή να είχες θα έπρεπε να σε προχωράει ..
Δεν ειναι οτι ξεκινησα την διαδικασια και μου βγαζει καποιο error.
Ισως να μην το εξηγησα καλα στο αρχικο μου Post.
Edit:
Εαν εχω καταλαβει καλά κατεβαζω την κινεζικη official dev την βαζω απο το miflash.
Μετά τι κανω; -
Global Rom πέρασε όχι China μετά κοίτα αν κλείδωσε o bootloader, αν ναι ξεκλειδωνεις και περνάς την ελληνική
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Global Rom πέρασε όχι China μετά κοίτα αν κλείδωσε o bootloader, αν ναι ξεκλειδωνεις και περνάς την ελληνική
Redmi Note 3 pro
Περασα λοιπον την official stable μεσα απο την εφαρμογη updater(εβαλα το zip στην μνημη).
Αφου τελειωσε ειδα οτι δεν εχει διαγραψει τιποτα απο τις εφαρμογες και τα αρχεια που ειχα.Πως γινεται αυτο; Εκανα κατι λαθος;
Συγγνωμη που βγαινω offtopic. -
Την περνάει μερικές φορές και έτσι αλλά δεν το προτείνω. Μπορεί να έχεις κάποιες δυσλειτουργιες με την βρώμικη έγκατασταση που έκανες
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Την περνάει μερικές φορές και έτσι αλλά δεν το προτείνω. Μπορεί να έχεις κάποιες δυσλειτουργιες με την βρώμικη έγκατασταση που έκανες
Redmi Note 3 pro
-
Έπρεπε να είχες πας με fastboot rom με το miFlash. Αστό όπως είναι αν σε βγάλει ότι κάποια εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται καντό factory reset. Κοίτα τον bootloader αν κλείδωσε
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Έπρεπε να είχες πας με fastboot rom με το miFlash. Αστό όπως είναι αν σε βγάλει ότι κάποια εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται καντό factory reset. Κοίτα τον bootloader αν κλείδωσε
Redmi Note 3 pro
Ευχαριστώ για την βοηθεια.