Αυτό λέω. Για stable μιλάω. Dev δεν θέλω να βάλω. Ειχα πολλά προβλήματα την μία φορά που την δοκίμασα.Ο/H chief έγραψε:
Γνωρίζεις πότε και αν θα βγεί καινούργια stable? Για ποιον λόγο δεν βγαίνει?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτό λέω. Για stable μιλάω. Dev δεν θέλω να βάλω. Ειχα πολλά προβλήματα την μία φορά που την δοκίμασα.Ο/H chief έγραψε:
καλημέρα. Επικοινωνία με τον admin για αλλαγή του τηλεφώνου αριθμού. Δεν έχεις άλλη επιλογή, όπως λες.Ο/H nakomi έγραψε:
Γειά σε όλους. Συνδέθηκα μέσω pc στο mi account και λόγω του ότι έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου όλες οι επιλογές πλην του find device είναι κλειδωμένες. Ο παλιός αριθμός έχει καταργηθεί και δεν μπορεί να σταλεί κωδικός και ούτε να αλλάξω αριθμό μπορώ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
Ο/H amavroudis έγραψε:
μηπως μεσω email που ειχες δηλωσει .να σου στειλουν κωδικους.?Ο/H nakomi έγραψε:
Γειά σε όλους. Συνδέθηκα μέσω pc στο mi account και λόγω του ότι έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου όλες οι επιλογές πλην του find device είναι κλειδωμένες. Ο παλιός αριθμός έχει καταργηθεί και δεν μπορεί να σταλεί κωδικός και ούτε να αλλάξω αριθμό μπορώ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
Καλημέρα. Πήρα απάντηση από τον admin αλλά τα βήματα που μου λέει να ακολουθήσω δεν δουλεύουν. Δεν κάνει reset όπως λέει μετά από 3 ημέρες (έχουν περάσει πιο πολλές) ώστε να περάσω νέο αριθμό.Ο/H amavroudis έγραψε:
καλημέρα. Επικοινωνία με τον admin για αλλαγή του τηλεφώνου αριθμού. Δεν έχεις άλλη επιλογή, όπως λες.Ο/H nakomi έγραψε:
Σε πρώτη φάση έχουμε Miui 9 Stable ΜΟΝΟ για συσκευές που φοράνε Android 7.X ROM.Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Stable 9 για kenzo βγαίνει τώρα η είμαστε σε αναμονή ?