δεν νομίζω να υπάρχει κάτι σχετικο που να μετράει τα ξεκλειδώματα.
Οδηγιες προς ναυτιλομενους!
-
-
Φίλε @SpikeAman δεν θέλω να σε τρομάξω. Το πιθανότερο είναι να είναι η συσκευή σου να έρθει και να δουλεύει ΟΚ.
Το θέμα είναι εάν προκύψει κάτι (κινητά είναι και χαλάνε) τί είσαι διατεθειμένος να "καταπιείς". Το Rn3 Pro που είχα το είχα πάρει απο Κίνα. Όταν ήρθε είχε 3-4 κολλημένα pixel. Δεν είχα καμία διάθεση να περάσω την διαδικασία ( η οποία να ξέρεις οτι είναι επίπονη) για επισκευή.
Το κράτησα έτσι. Μετά απο 1-2 μήνες που τα έψαχνα...δεν τα έβρισκα...κατάλαβαν οτι τα έγραψα στα αχαμνά μου και εξαφανίστηκαν.
Εάν ήταν άλλος...μπορεί να ξενέρωνε και να το έστελνε πίσω. Που αυτό "το στέλνω" πίσω είναι μία κάποια μεγάλη διαδικασία!
Εάν είσαι λοιπόν "στενάχωρος" άνθρωπος τότε μήν το ρισκάρεις γιατί οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες και πιστεύω ότι δεν αξίζει. Όποια συσκευή και εάν επιλέξεις, εάν η διαφορά τιμής είναι 20-30 ευρώ, για μένα πάτρην απο Ελλάδα. Γιατί εάν περάσεις τελωνείο τότε θα είσαι και δαρμένος και πηδημένος...
Αυτά από μένα. Άντε να μιλήσει και κάνας άλλος γιατί σε πήρα μονότερμα.
Υ.Γ Ελπίζω να μην με παρεξηγείς έτσι που μιλάω λίγο υβριστικά...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Η συσκευή έρχεται με ότι rom νάναι. Τώρα που παίζουν μπάλα τα Ελληνικά μαγαζιά συμμαζεύτηκε λίγο το πράμα (έτσι νομίζω τουλάχιστον...) αλλά και πάλι, οι πιθανότητας να πάρεις συσκευή με μαϊμού rom είναι πολλές.
Εκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αλλάξεις rom και να βάλεις είτε επίσημη είτε μία custom που να δουλεύει σωστά. Μία από τις καλύτερες custom είναι και η Ελληνική γιατί είναι βασισμένη στις ανάγκες των Ελλήνων χρηστών.
Θεωρητικά, εάν η συσκευή πάθει κάτι (χοντρό όμως ε...που να μήν ανοίγει...για εγκεφαλικό ΑΑ μιλάμε...πράγμα δύσκολο αλλά όχι απίθανο) με custom rom τότε το μαγαζί δεν την δέχεται πίσω. Εάν η ζημιά είναι ελεγχόμενη τότε βαράς μία official απάνω και τελειώνεις. Εάν όμως το εγκεφαλικό είναι βαρύ...τότε δεν ξέρω τί γίνεται.
Υ.Γ θέλω να στείλω ένα email στην infoquets να δώ τί παίζει με τα δικά της. Εάν ξεκλειδώσεις είσαι χαμένος απο χέρι ή έχεις την δυνατότητα να ξανακλειδώσεις και να το στείλεις για επισκευή. Μήπως υπάρχει κάτι (τύπου knox) που γράφει το ξεκλείδωμα;
-
Όταν λέω μαϊμού εννοώ κακής ποιότητας custom.
H official είναι official, δουλεύει άψογα και έχει 100% Ελληνικά. Απλά είναι πιό φορτωμένη απο την Ελληνική η οποία έχει ξηλωμένα τα Google Apps και άλλα πράγματα τα οποία δεν έχω τις γνώσεις να σου πω. Άλλα ξηλώσανε, άλλα προσθέσανε και κάνανε μία custom rom πιό ελαφριά και σβέλτη.
Εάν το πάρεις και έχει official μπορείς να μην το πειράξεις καθόλου. Να το αφήσεις ώς έχει και να δουλεύει σπέσιαλ. Και με ΟΤΑ updates (οι custom roms θέλουν χειροκίνητη αναβάθμιση μέσω TWRP)Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
την διαδικασει μεσω twrp την ξερω. Το βασικο που θελω να καταλαβω ειναι οτι αν το παρω και εχει μαιμου custom πανω (πως γινεται να πουλιουνται τετοια κινητα δεν καταλαβαινω) το σιγουρο που πρεπει να κανω ειναι να βαλω official πανω. αυτο θελει ξεκλειδωμα?
-
Ωχ... δεν θυμάμαι να σου πω 100%. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει παιδιά.
ΥΓ : Εάν δεν κάνω λάθος νομίζω πως όχι. Φλασάρεις μια Fastboot global, καθαρίζει ο τόπος και ξεμπερδεύεις μια για πάντα. Από εκεί και πέρα μόνο εάν θες custom προχωράς σε ξεκλείδωμα. Εάν δεν προχωρήσεις σε ξεκλείδωμα βάζεις κατευθείαν Stable. Εάν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις βάζεις developer.
from my XiaomiΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H SpikeAman έγραψε:
χαχαχα δεν πειραζει προς Θεου. παμε σε κατι πιο ευκολο. Εχω πιθανοτητα και απο σκρουτζομαγαζο να πεσω σε κακης ποιοτητας ρομ? η αυτα που φερνουν εχουν κατα κανονα official rom? επισης πως θα την καταλαβω?
Υπάρχει κόσμος που το πήρε απο skroutz (το δικό μου είναι infoquest) οπότε θα σου δώσει απαντήσεις.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Μπορείς να ρωτήσεις και εδώ => Xiaomi Redmi 4x (32GB) Gold πότε θα το έχουν διαθέσιμο, και θα είσαι οκ από τα πάντα.
Και εγγύηση - χωρίς τελωνεία - καλή τιμή και υποστήριξη από την κοινότητά μας. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείς να ρωτήσεις και εδώ => Xiaomi Redmi 4x (32GB) Gold πότε θα το έχουν διαθέσιμο, και θα είσαι οκ από τα πάντα.
Και εγγύηση - χωρίς τελωνεία - καλή τιμή και υποστήριξη από την κοινότητά μας.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Και εγγύηση - χωρίς τελωνεία - καλή τιμή και υποστήριξη από την κοινότητά μας.
Ευχαριστω παντως θα ρωτησω!
Μια ερωτηση το 4 με το 4χ ειναι πιο γρηγορο/καλο?
Οπα! Εχει δικιο ο @alvin1983 ! -
Ναι υπάρχει συνεργασία. Και ναι είναι έμπιστο μαγαζί. Εγω πάντως γνώμη μου πάντα αν έπαιρνα Xiaomi από Ελλάδα θα προτιμούσα Infoquest που προσφέρει και δύο χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με 1 του citismarket. Γνώμη μου πάντα βέβαια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0