Οδηγιες προς ναυτιλομενους!
-
-
Καλημερα και σας ευχαριστω πολυ ολους. χθες καθησα και διαβασα ολο το topic του 4χ και τα ξεκαθαρισα ολα. Περιμενω να δω τι θα γινει με το LG αλλιως το ελληνικο καταστημα ειναι μονοδρομος. Το μονο που με απασχολει ειναι ποιο καταστημα δινει 2ετης εγγυηση και ποιο 1!
-
Ο/H SpikeAman έγραψε:
Καλημερα και σας ευχαριστω πολυ ολους. χθες καθησα και διαβασα ολο το topic του 4χ και τα ξεκαθαρισα ολα. Περιμενω να δω τι θα γινει με το LG αλλιως το ελληνικο καταστημα ειναι μονοδρομος. Το μονο που με απασχολει ειναι ποιο καταστημα δινει 2ετης εγγυηση και ποιο 1!
Το αναφέρουν όλα τα site.
Σου ξαναείπα: Μπές και ρώτα στο επίσημο τοπικ (εάν αποφάσισες οτι πάς για Redmi Note 4x) και σίγουρα κάποιος θα βρεθεί εκεί να σε καθοδηγήσει. Γιαυτό είναι τα φορουμ. Εάν κάποιος το πήρε από κάπου και έχει θετικά ή αρνητικά θα τα μεταφέρει και σε σένα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Μολις εγραψα. Σας ευχαριστω πολυ ξανα ολους! Λογικα προς τα εκει κλεινω. Μολις παραλαβω θα ειδοποιησω για παραπανω βοηθεια με ρομ κλπ.
-
-
Καλησπερα ξανα. Αυτη τη φορα γραφω απο τον δικο μου Κινεζο. Εφαγα τη βριχη της αρκουδας να παω μεταμορφωση αλλα πηγα και το πηρα.
Κατοχος λοιπον απο το μεσημερι στα 165 ευρω και δωρο σελφι στικ απο citismarket.
Οι πρωτες εντυπωσεις αψογες. Μπαταρια με αρκετα καλη χρηση απο το μεσημερι ειμαι τωρα στα 18%και ακομα δεν εχω φορτισει. Οπως βλεπεται πρεπει να παρω και καποια ενημερωση. Περισσοτερες εντυπωσεις αυτες τις μερες! Global edition 2016102!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραίος!!!
Άντε να το χαρείς!
Είναι τρομερό εργαλείο!
Η μπαταρία του μόλις στρώσει λίγο, απλά δεν θα τελειώνει...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0