Διαφήμιση

[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H giannisatsi έγραψε:

Την έχει περάσει κάποιος σε nikel; να πει εντυπώσεις!!!!
      Ναι, μια χαρά είναι σήμερα που τη δούλεψα, όπως αναφέρθηκε θέλει 1-2 reboot για να πάρει τα πάνω της αλλά μετά η συσκευή απογειώνεται. Η μπαταρία σχετικά καλή, όχι κάτι το δραματικό, κινείται στα συνηθισμένα SOT του nikel.
    • Εγώ πάντως είδα βελτίωση στην μπαταρία και με την προηγούμενη.
      Για να δούμε πότε θα πάρουμε ενημέρωση ξανά, γιατί ανακοινώθηκε ότι σταματάνε ως τον Αύγουστο για τις περισσότερες συσκευές του 2016 και παλιότερες.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Nick64 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν μετά από πολύ παλιά rom αποφάσισα να περάσω τη 7.6.8 καθώς και για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσω τον Magisk. Η εγκατάσταση και των δύο έγινε επιτυχημένα αλλά έχω ένα πρόβλημα. Όποτε ανοίγω τον Magisk Manager μου βγάζει στην τρίτη επιλογή το εξής: Safetynet failed: cts profile mismatch.
      Έκανα που λέτε σχεδόν ότι μπορούσα (τον έκανα επανεγκατάσταση, έβαλα παλιότερο manager κτλ) αλλά δεν μπόρεσα να το αλλάξω. Ενώ έχω μια χαρά root και σε όποια εφαρμογή κάνω hide δεν αναγνωρίζεται (το δοκίμασα σε Titanium), δεν μπορώ να εγκαταστήσω το netflix από το play store καθώς δεν το εμφανίζει (επίσης ούτε και οι υπόλοιπες εφαρμογές της nintendo που έψαξα μήπως γίνεται μόνο στο netflix). Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

edit: Λοιπόν για κάποιο λόγο πλέον μου εμφανίζει το netflix, αλλά συνεχίζει με το συγκεκριμένο error. Λέτε να έχω πρόβλημα;
      Πρόβλημα μπορεί να έχεις μόνο σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν Safetnet validation, του τύπου Google Pay, Pokemon Go κτλ. Δεν αρκεί πάντα η εγκατάσταση του Magisk και η ενεργοποίηση του suhide για να περαστεί το safetynet validation. Σε κάποιες συσκευές παίζει ρόλο και η ROM, καθώς και το τι κάνει η Google που πάντα αναβαθμίζει το Safetynet. Ο ίδιος ο developer του Magisk έχει δηλώσει (από τον Οκτώβριο) τα εξής:

Ο/H topjohnwu έγραψε:

Safety Net - The Already Lost Cat-And-Mouse Game
      Keep in mind, in the latest update of Safety Net that just happened in a few hours, Google seems to step up the game, and it might got to the point that no modifications are allowed, and might be impossible to bypass.
      Currently on my HTC 10, no matter what I did to the boot image, even just a repack of 100% stock boot image, Safety Net will not pass under any circumstances. On the other hand, my Nexus 9 running stock Nougat seems bypass without issues, with root and modules all enabled and working fine. The boot verification might vary from one OEM to another, HTC's implementation might just be one of the first included into Safety Net, but eventually all major OEMs' method will be included, and at that time I think any Android "mod", including custom kernels, will pretty much break Safety Net. These verification should be coded deep into the bootloader, which is not that easy to crack. So the conclusion is that I will not spend that
      much time bypassing Safety Net in the future.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Πρόβλημα μπορεί να έχεις μόνο σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν Safetnet validation, του τύπου Google Pay, Pokemon Go κτλ. Δεν αρκεί πάντα η εγκατάσταση του Magisk και η ενεργοποίηση του suhide για να περαστεί το safetynet validation. Σε κάποιες συσκευές παίζει ρόλο και η ROM, καθώς και το τι κάνει η Google που πάντα αναβαθμίζει το Safetynet. Ο ίδιος ο developer του Magisk έχει δηλώσει (από τον Οκτώβριο) τα εξής:

Ο/H topjohnwu έγραψε:

Safety Net - The Already Lost Cat-And-Mouse Game
      Keep in mind, in the latest update of Safety Net that just happened in a few hours, Google seems to step up the game, and it might got to the point that no modifications are allowed, and might be impossible to bypass.
      Currently on my HTC 10, no matter what I did to the boot image, even just a repack of 100% stock boot image, Safety Net will not pass under any circumstances. On the other hand, my Nexus 9 running stock Nougat seems bypass without issues, with root and modules all enabled and working fine. The boot verification might vary from one OEM to another, HTC's implementation might just be one of the first included into Safety Net, but eventually all major OEMs' method will be included, and at that time I think any Android "mod", including custom kernels, will pretty much break Safety Net. These verification should be coded deep into the bootloader, which is not that easy to crack. So the conclusion is that I will not spend that
      much time bypassing Safety Net in the future.

Λοιπόν το θέμα είναι ότι πλέον εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν όλα μια χαρά (και το netflix και το pokemon go που δοκίμασα). Φυσικά εξακολουθεί να εμφανίζει το συγκεκριμένο μήνυμα το magisk αλλά αν λειτουργούν όλα προς το παρόν είμαι καλυμμένος.
      Μήπως υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να διορθωθεί το error;
    • Σε Kenzo, και σε προηγούμενο ποστ που είχα κάνει, πέρασα την 7.6.8 & 7.6.10 μετά, αλλά το πρόβλημα που βλέπω είναι στο ελάχιστο, έως μηδαμινό, σήμα της κινητής (wind), ενώ σε προηγούμενες ρομ ήταν στο τέρμα. Παίζει ρόλο ή είναι θέμα της εταιρίας αυτές τις μέρες;;

Το πρόβλημα με το κλείσιμο της εφαρμογής Google partner συνεχίζει...
    • Ο/H THANASIS13 έγραψε:

Παιδια για να κανω την ενημερωση κατευθίαν απο το recovery ?χωρις wipe χωρίς τπτ ?

Ναι μπορείς, τα wipe, dalvick cache, cache θα τα κάνει αυτόματα το script

Redmi N3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Διαφήμιση
    • Ο/H Nick64 έγραψε:

Λοιπόν το θέμα είναι ότι πλέον εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν όλα μια χαρά (και το netflix και το pokemon go που δοκίμασα). Φυσικά εξακολουθεί να εμφανίζει το συγκεκριμένο μήνυμα το magisk αλλά αν λειτουργούν όλα προς το παρόν είμαι καλυμμένος.
      Μήπως υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να διορθωθεί το error;
      Εγώ θα έλεγα ότι εφόσον λειτουργούν όλα μια χαρά, δεν πρέπει να σε απασχολεί στην παρούσα φάση.
    • Πέρασα την 7.6.10 σε nikel όλα πήγαν καλά εκτός από ένα πρόβλημα, έκανα τσεκ για ιούς και το Antivirus μου έσβησε το adaway ως Trojan ενώ είμαι ρουτ και του έχω δώσει και δικαιώματα από το super user, το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;
    • @Savvasaris
      Καθάρισε τα δεδομένα των εφαρμογών google , του playstore και ότι άλλο σχετικό υπάρχει ..
      Η wind κάνει εργασίες και αναβαθμιση στο δίκτυο της , πιθανώς εκεί να οφείλεται το πρόβλημα σου με το σήμα ..
      Αν συνεχίσεις να έχεις FC με το google partner κάνε μια έγκατασταση με factory reset ..
    • Σε Kenzo η 7.6.10 AROMA βγάζει error δεν ολοκληρώνει εγκατάσταση και πέφτει σε bootloop, δεν είναι εικονική εγκατάσταση με error. Δείτε το σας παρακαλώ @MIUI_ART .

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @makis1024 Έκανες προσαρμοσμένη εγκατάσταση και τι, έχω τώρα έτοιμη τη rom θα τη φλασάρω, να δω αν θάχει και σε μένα το ίδιο αποτέλεσμα.

Πέρασε κανονικά η rom. Στο τέλος έβγαλε "Installer status 7" με το αγγλικό interface, αλλά μπήκα κανονικά στο σύστημα.
      Δεύτερο φλασάρισμα με το ελληνικό μενού και δεν έβγαλε κανένα μήνυμα λάθους. Μπήκε στο σύστημα κανονικά.