[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
@Savvasaris και εγώ με 7.6.10 βλέπω μεγάλη διαφορά στο σήμα 4G στο kenzo μου εκεί που ήταν 5 γραμμές τώρα είναι 3 γραμμές και δεν έχω καμία θήκη που να κόβει το σήμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
Το ίδιο και σε μένα.. Κανε πάλι το AdAway εγκατάσταση και μετά τρέξε πάλι το Antivirus θα το βρει πάλι ως απειλή εκει θα το ξετικαρεις και θα πατήσεις επάνω του παρατεταμένα και θα σου βγάλει επιλογή να το κάνεις εξαίρεση απο τα επόμενα search του Antivirus και θα είσαι οκ.Ο/H giannisatsi έγραψε:
έκανα τσεκ για ιούς και το Antivirus μου έσβησε το adaway ως Trojan
Εγώ δεν νομίζω οτι έχει πρόβλημα.. ρίξε κι εδώ μια ματιά Antivirus scan for d1b2b199f9f4839a151ac54e41a545cf645d8e0d183b5355525cfd1d1903487e at
2017-06-14 08:50:03 UTC - VirusTotal -
Υπάρχει κάποιο προβληματακι ίσως σε κάποιες από τις χθεσινοβραδυνες aroma , θα γίνουν οι διορθώσεις και θα έχετε νέα λινκ ..
-
-
Ο/H tsakal0s79 έγραψε:
Το ίδιο και με Vodafone 2 κάρτες
Χάλια σήμα στο σπίτι όταν πριν είχα φουλ 5 γραμμές
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε cosmote είναι ok μέχρι στιγμής. Χάλια όπως και πριν δηλαδή!!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@almichael cosmote έχω και είχα full σήμα και τώρα έχω 3 στις 5 από 5 στις 5 γραμμές 4G στον ίδιο χώρο στο ίδιο ακριβώς σημείο χωρίς καμία περίεργη θήκη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0