[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Άκου ipad βρε γιάπη!
-
Καλημέρα
Επειδή δεν μου έχει έρθει στο mail η Aroma πως μπορώ να την κατεβάσω ?
Εννοώ την 7.6.10
Μου είχε έρθει ένα mail στις 13/6 αλλά δεν την έβαλα γιατί νομίζω κάποιος έγραψε ότι έχει πρόβλημα και θα σταλεί διορθωμένη.
Ισχύει ή όχι οπότε να βάλω αυτήν.
Ευχαριστώ -
Σας κάνει το Antivirus ενημέρωση έχει το AVAST σε μενα δεν κάνει
-
-
Ο/H giotse έγραψε:
Σας κάνει το Antivirus ενημέρωση έχει το AVAST σε μενα δεν κάνει
-
χαιρετω την ομάδα.καινουργιο μέλος είμαι
Μια ερώτηση.εχω βάλει την global beta 7.5.25 απευθείας από miui.τωρα θέλω να βάλω την 7.6.10 από εδώ.μου γράφει ότι δεν μπορώ να βάλω unofficial.εχω redmi noye 4 . Καμία συμβουλή; ευχαριστώ -
@liakosak
Γεια σου φιλε !
Δε μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτη τη ρομ του φορουμ αν δεν ξεκλειδωσεις bootloader και βαλεις και twrp recovery.
Θα εχεις τα official updates απο την xiaomi δηλαδη αυτη τη στιγμη... -
δηλαδη πρέπει να ζητήσω από xiaomi να ξεκλειδώσει το κινητό και μετά; ευχαριστώ
=============== Ιουν 19th 2017, 1:44am ===============
ok i found it.thanks -
Ο/H tasarasch έγραψε:
σε redmi note 2 prime πως παει την εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 6.11.3 gtv. πρεπει να περασω απο καποια αλλη για να φτασω εδω? χρειαζεται και wipe data?
κανενας???
-
Θέλεις factory reset σίγουρα είσαι πολλή πίσω σε rom. Δεν ξέρω αν θέλει και την νεότερη έκδοση twrp. Μπορείς να το πάρεις από μέσα από την rom. Και σίγουρα κανε ένα back up.
-
Ο/H tasarasch έγραψε:
Ο/H tasarasch έγραψε:
σε redmi note 2 prime πως παει την εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 6.11.3 gtv. πρεπει να περασω απο καποια αλλη για να φτασω εδω? χρειαζεται και wipe data?
κανενας???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0