Στην arΩma η αναβαθμιση του twrp 3.1.0 se 3.1.1 πως και που θα γίνει ;. Γιατί και στις δύο επιλογές είτε system ειτε recovery το τηλεφωνο κολάει , και ας έχει γίνει ξεκλείδωτο το system
[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Κρασαρει συνεχώς στα αντίγραφα ασφαλείας μετά την αναβάθμιση..επίσης οι εφαρμογές από το cloud αργούν πάρα πολύ να κατεβουν
-
Ο/H tasarasch έγραψε:
Κρασαρει συνεχώς στα αντίγραφα ασφαλείας μετά την αναβάθμιση..επίσης οι εφαρμογές από το cloud αργούν πάρα πολύ να κατεβουν
Όσο για το Download από το Cloud, αυτό δεν είναι θέμα της ROM αλλά του traffic που έχει το Cloud, και μερικές φορές πραγματικά σέρνεται. -
- Εκανα wipe αλλά εξακολουθεί να κρασαρει...και βλέπω μεγάλο battery drain...9 android και 8.9 σύστημα android
- Εκανα wipe αλλά εξακολουθεί να κρασαρει...και βλέπω μεγάλο battery drain...9 android και 8.9 σύστημα android
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
-
-
Συμφωνώ με τον αποπάνω. Η 7.6.10 είναι η καλύτερη μετά από τις 7.3.Χ. .. τώρα απλά περιμένουμε MIUI 9.
Και να έβγαιναν άλλες, δύσκολα θα την ξανά άλλαζα αν δεν υπήρχε κάποιο σημαντικό fix ή κάτι άλλο που να έιναι πολύ ενδιαφέρον.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@gkalen, @MIUI_ART Καλησπερα.Υποβαλω την εξης ερωτηση:εχω το Mi4i και παρουσιαζει το εξης προβλημα,οταν ακουω ραδιο σε μεγαφωνω μετα απο 1 λεπτο χαμηλωνει η ενταση του .εχει φτασει σε σημειο να μην ακουγεται.Τι μπορει να φταει?Αυτο το παρατηρα και οταν ακουω ραδιο απο internet και απο τραγουδια youtube.Τι μπορει να φταιει?Φοραω την τελευται ρομ.
-
καλημεριζω.......
μετα απο πολλες μερες εκτος ξαναμπαινω στο χορο της αναβαθμισης......
ερωτηση......εβαλα την 7.6.10 και θα ηθελα να μου πειτε αν θελω να βαλω την ARΩMA θελει factory reset πλεον ?????
να μπω σε ARΩMA Η μενω εδω ?????
" Γεωπόνος”
-
-
Γι'αυτό και εγώ Γιάννη @Giannisagal μένω με την (εξαιρετική) 7.6.10 ώσπου να δω MIUI 9.
Πρέπει να αξίζει η όλη φασαρία που θα μου προξενήσει το factory reset.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0