[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Και εγώ αράχνη για κει το βλέπω να πηγαίνει. Θέλει και λίγο τον χρόνο του. Νομίζω το εβδομαδιαίο είναι αρκετά λίγο και για τους σεφ developers αλλά και για μας ώστε να αντιληφθούμε διαφορές αλλά και προβλήματα
-
Θα έχετε τις δόσεις σας , μην ανησυχείτε ..
Θα έχουμε ARΩΜΑ για το σύνδρομο στέρησης αυτό το διάστημα ... κάτι σαν μεθαδονη δηλαδή .. -
-
Τα δύο τελευταία σχόλια με τρελαναν
Δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοφωνάξω Σ αγαπώ!
Τρέλα είστε!!! -
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Και εγώ αράχνη για κει το βλέπω να πηγαίνει. Θέλει και λίγο τον χρόνο του. Νομίζω το εβδομαδιαίο είναι αρκετά λίγο και για τους σεφ developers αλλά και για μας ώστε να αντιληφθούμε διαφορές αλλά και προβλήματα
By the way τι λέει αυτή; Έχω μήνη με την προηγούμενη και έχει αρχίσει το τρέμουλο!You may think you can fly - but you better not try -
-
Οπότε περνάω αυτήν που έχω κατεβάσει και την καινούρια την κρατάω για αρχές Ιουλίου!!You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Εγώ ανησυχώ μήπως τώρα που επεκτείνονται προς Ευρώπη το γυρίσουν σε κλειστό developing και μείνουμε μόνο με stable
By the way τι λέει αυτή; Έχω μήνη με την προηγούμενη και έχει αρχίσει το τρέμουλο!
άσε την μύνη ότι δεν ήξερες, σταμάτα να διαβάζεις για τον Μήνη στην ιστορία την Αρχαίας Αιγύπτου, μην έχεις την εντύπωση ότι η μήνη που βλέπεις στον ουρανό τις νύχτες είναι από τυρί, για να μην έρθεις αντιμέτωπος με την μήνις του Μπαμπουινιώτη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα στην παρέα. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος ανέβασε αυτή τη λίστα, αλλά την 7.6.10 την έχω από την Κυριακή 11 του μήνα σε ωmega. Εκτός και αν πρόκειται για διόρθωση της 7.6.10 που θα έχει προφανώς κάποιο άλλο διακριτικό
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0