Μόλις σήμερα το έπιασα στα χέρια μου παιδιά . Είμαι και άσχετη εντελώς . . Από που να μου έρθει .? . . Να κάνω κανένα γλυκό να την περιμένω .? Βοηθάτε ρε παιδιά ! Πείτε ότι είστε πανεπιστήμιο κι εγώ νήπια ! Δεν ξέρω από αυτά
Σχετικά με το xiaomi redmi 4a(global version)
-
-
Ο/H Sokolata έγραψε:
αφου δέν ανέβασα καί τίποτα αλλο πάλι καλά! Ο Αλλάχ με φύλαξε.
=============== Φεβ 23rd 2018, 8:46pm ===============
Ο/H derveni έγραψε:
Global = Σταθερή rom χωρίς προβλήματα
=============== Φεβ 23rd 2018, 9:06pm ===============
Αναβάθμιση πήγαινε στο σχετικά με το τηλέφωνο και πάτησε Ενημέρωση Συστήματος και αν έχεις αναβάθμιση αν ξέρεις από γλυκά (αμφιβάλλω)ένα συροπιαστο ευχαρίστως, πέρα από την πλάκα κάνε αυτό που είπα και βλέπουμε για την συνέχεια
-
-
global =σταθερή ρόμ χωρίς προβλήματα . . Και οτι κάνει μόνο του περιστροφή να το εκλάβω ως τσαχπινιά ας πούμε??
Τεσπα !νομίζω βρήκα αυτο για την ενημέρωση !το πάτησα δάσκαλε και περιμένω ! -
Στο profil της @Sokolata ας βάλει και την εν λόγω συσκευή και την πόλη που είναι, αυτά είναι του νηπιαγωγείου
=============== Φεβ 23rd 2018, 9:16pm ===============
Πάρε το κομποσχοινη τώρα και άρχισε το πάτερ υμώνάσε να κατεβάσει την rom μην διακόψεις την διαδικασία για κανένα λόγω, όταν τελειώσεις σε κάνα 20 λεπτό ενημέρωσε ξανά εδώ
-
-
-
Ε τι δεν το λες τόση ώρα έτσι απλά να το καταλάβω !
-
Κάνε και της ρυθμίσεις που σου είπα στο profil σου
-
κάπου εδώ να καταγγείλω ότι δεν είναι καθόλου users friendly το μέρος σας εδώ , πήγαστις ρυθμίσεις του προφίλ μου και έβγαλε κάτι
ΠΡΟΣΟΧΉ οι αλλαγές που θα κάνετε ίσως σας αποκλείσουν από την κοινότητα . . Μου κόπηκαν τα πόδια ρε δάσκαλε να πούμε . Τώρα που σας βρήκα να σας χάσω ? ? ? Με έχεις κατά αγχώσει . -
Ο/H Sokolata έγραψε:
κάπου εδώ να καταγγείλω ότι δεν είναι καθόλου users friendly το μέρος σας εδώ , πήγαστις ρυθμίσεις του προφίλ μου και έβγαλε κάτι
ΠΡΟΣΟΧΉ οι αλλαγές που θα κάνετε ίσως σας αποκλείσουν από την κοινότητα . . Μου κόπηκαν τα πόδια ρε δάσκαλε να πούμε . Τώρα που σας βρήκα να σας χάσω ? ? ? Με έχεις κατά αγχώσει .
edit: Ελπίζω να πίνεις νερό στο όνομά μας και όχι να ρίχνεις τίποτα ευχές του τύπου σίγα μωρέ αυτό το έκανα και εγώ, γιατί νιώθω κάτι σουβλιές στην πλάτη φοβάμαι μήπως είναι πισώπλατα μαχαίρια
-
Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν ξέρω αν λύθηκε το πρόβλημα . Αυτό το διαόλι ακόμα "φορτώνει "! Παρόλα αυτά σας είμαι υποχρεη Ω πανμέγιστε σενσει που ασχοληθήκατε με το θέμα μου .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0