[XTRV-7.6.14/15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/6 19:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Το αναφέρουν κάποια sites ως πιθανή ημερομηνία εμφάνισης με την επίσημη ημερομηνία για release να τοποθετείται προς Αύγουστο/Σεπτέμβριο.
-
-
-
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
μου ηρθε εμαιλ για την καινούργια ρομ, ξερουμε αμα βγει και αρωμα;και. μια ερωτηση ακόμα τα τζιμανια. που φτιάχνουν το twpr ποτε θα διορθωσουν το πρόβλημα π. χ. στo mido οταν θες να κανεις ενα backup να αναγνωρίζει την sd καρτα;
προς το παρον βολεύομαι με otg καλωδιο και βαζω ενα usb αλλα. προτιμώ την sd και. κατι αλλο γιατι οταν κανει backup στο τελος βγαζει failed; αλλα βλεπω δημιουργεί φακελο twpr της ταξεως περιπου 7 γιγα αλλα. το εμπιστεύεσαι; αμα. οντος ειναι σωστο το backup; -
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
μου ηρθε εμαιλ για την καινούργια ρομ, ξερουμε αμα βγει και αρωμα;και. μια ερωτηση ακόμα τα τζιμανια. που φτιάχνουν το twpr ποτε θα διορθωσουν το πρόβλημα π. χ. στo mido οταν θες να κανεις ενα backup να αναγνωρίζει την sd καρτα;
προς το παρον βολεύομαι με otg καλωδιο και βαζω ενα usb αλλα. προτιμώ την sd και. κατι αλλο γιατι οταν κανει backup στο τελος βγαζει failed; αλλα βλεπω δημιουργεί φακελο twpr της ταξεως περιπου 7 γιγα αλλα. το εμπιστεύεσαι; αμα. οντος ειναι σωστο το backup;
Ο/H ktsiaras έγραψε:
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Ναι και σε εμένα στα αγγλικά είναι
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Περα από την πλάκα εδώ και μήνες το wifi έχει πολύ χαμηλη απόδοση. Δηλαδή άλλο.κινητο στο ίδιο σημείο έχει καλύτερο σήμα και παίζει το redmi ισα που συνδέεται αλλά μια.παιζει μια δεν παίζει.
Διάβασα σε ξένα φόρουμ ότι αυτό.το πρόβλημα υπάρχει! Θα βρεθεί κάποια λύση ; Είναι κρίμα να μην έχουμε καλό σήμα . Το πρόβλημα είναι στην rom με περσινή Απριλίου έπαιζε μια χαρά! Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε το χαμηλό σήμα. Τι γίνεται υπάρχει κάποια λύση;
=============== Ιουλ 28th 2017, 2:03am ===============
redmi note 3 pro weak wifi signal -
Η επιστροφή σε προηγούμενη ρομ που έπαιζε καλύτερα είναι μια λύση.
Λίγη προσοχή μόνο εάν πας αρκετά πίσω, από nougat σε marshmallow κτλ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0