[XTRV-7.6.14/15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/6 19:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Περίεργα πράγματα. Για πήγαινε με έναν file explorer στο /system/etc και δες τα permissions του hosts αρχείου. Θα πρέπει να είναι r-w-r-r (0644 δηλαδή). Αν δεν είναι δοκίμασε να τα αλλάξεις ώστε να μπορείς να γράψεις σε αυτό. Αν πάλι δεν μπορείς, τότε υποψιάζομαι ότι το /system σου έχει γίνει mount ως read-only για κάποιο λόγο.Ο/H ronin13 έγραψε:
@BanditGR καλημέρα! Έκανα ότι μου είπες, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... Δε μπορει να αντιγράψει το αρχείο των hosts.
-
-
-
-
Γιώργο δεν νομίζω ότι το Magisk έχει κάτι τέτοιο. Αν εννοείς τη ρύθμιση για "Systemless hosts" αυτό απλά εξασφαλίζει ότι το hosts αρχείο θα παίζει και αυτό χωρίς να είναι επί της ουσίας εγκατεστημένο στο /system αλλά κάπου στο /data ή σε όποιο mount φτιάχνει το Magisk (δεν θυμάμαι ακριβώς) και θα δουλεύει με symlink προφανώς. Αυτό που σίγουρα έχει το Magisk είναι το Unified Hosts module που πράγματι κάνει την ίδια δουλειά με το Adaway, απλά χρησιμοποιώντας εγγραφές στο hosts από διαφορετικά sources.Ο/H gkalen έγραψε:
=============== Ιουν 20th 2017, 11:52am ===============
Δεν γίνεται έτσι απλά αυτή η αλλαγή. Θα πρέπει πρώτα να κατεβάσεις και να φλασάρεις τον Magisk Uninstaller, πριν αλλάξεις root manager.Ο/H ronin13 έγραψε:
Προσωπικά θα πρότεινα εκτός αυτού και ξαναφλασάρισμα της ROM, ώστε να γίνει restore το original boot image. -
-
εχθες το βραδυ ειχα αρκετο χρονο για χασιμο,λεω δεν περναω στο αρχαιο ρυζακι την τελευταια ρομ?
καθομαι φορτιζω το κινητο να παει 100%γιατι τοσο καιρο αδρανη ειχε πεσει η μπαταρια του παω να το ανοιξω και να μπω στο recovery τιποτα πεφτει σε bootloop πως το λενε αρνειτε να μπει ακομα και στο recovery.
να υποθεσω το τσιπακι του παρεδωσε πνευμα?υπαρχει κανενας αλλος τροπος?να περαστει η rom αλλα ομως πρεπει να γινει και fr για να περαστει.μεσω fastboot?και ποιες ειναι οι εντολες δεν θυμαμαι καθολου,ειχα προτινει καποια στιγμη να γινει sticky καπου στο φορουμ ολες οι εντολες που μπορουμε να δωσουμε μεσω fastboot γιατι μερικοι ξεχνανε οπως εγω
. -
Αρχαίο ακούω....χμμμ για ποιο πρόκειται............μπορεί να με ενδιαφέρει η απόκτηση του.
-
για το hogmni η αλλιως το redmi,αλλα για να σε προλαβω δεν το δινω ειναι το πρωτο μου xiaomi
-
Κρίμα..................
-
Ωρε αδελφια, ισχυει οτι περιμένουμε Miui 9 στα μεσα Ιουλίου???
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)