[XTRV-7.6.14/15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/6 19:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
@BanditGR καλημέρα! Έκανα ότι μου είπες, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... Δε μπορει να αντιγράψει το αρχείο των hosts.
-
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
=============== Ιουν 20th 2017, 11:52am ===============
Ο/H ronin13 έγραψε:
Προσωπικά θα πρότεινα εκτός αυτού και ξαναφλασάρισμα της ROM, ώστε να γίνει restore το original boot image. -
-
εχθες το βραδυ ειχα αρκετο χρονο για χασιμο,λεω δεν περναω στο αρχαιο ρυζακι την τελευταια ρομ?
καθομαι φορτιζω το κινητο να παει 100%γιατι τοσο καιρο αδρανη ειχε πεσει η μπαταρια του παω να το ανοιξω και να μπω στο recovery τιποτα πεφτει σε bootloop πως το λενε αρνειτε να μπει ακομα και στο recovery.
να υποθεσω το τσιπακι του παρεδωσε πνευμα?υπαρχει κανενας αλλος τροπος?να περαστει η rom αλλα ομως πρεπει να γινει και fr για να περαστει.μεσω fastboot?και ποιες ειναι οι εντολες δεν θυμαμαι καθολου,ειχα προτινει καποια στιγμη να γινει sticky καπου στο φορουμ ολες οι εντολες που μπορουμε να δωσουμε μεσω fastboot γιατι μερικοι ξεχνανε οπως εγω.
-
Αρχαίο ακούω....χμμμ για ποιο πρόκειται............μπορεί να με ενδιαφέρει η απόκτηση του.
-
για το hogmni η αλλιως το redmi,αλλα για να σε προλαβω δεν το δινω ειναι το πρωτο μου xiaomi
-
Κρίμα..................
-
Ωρε αδελφια, ισχυει οτι περιμένουμε Miui 9 στα μεσα Ιουλίου???
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0