σωστό κ αυτό . . . .
Redmi 4 pro - Πρόβλημα με το ήχο
-
-
υπάρχει κάποιο αρχείο zip που κάνεις install μέσω twrp και διορθώνεται το πρόβλημα του ήχου στα βίντεο. το πέρασα και εγώ πριν καιρό και λειτουργεί. αν ενδιαφέρεσαι πες μου να ανεβάσω λινκ
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Κάνε το εξής σε εμένα δούλεψε. Πας ρυθμίσεις, λογαριασμοί, Google, αναζήτηση, φωνή και κλείνεις τον διακόπτη για το ok Google. Βέβαια εμένα σε redmi 4a αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα.
μέχρι που δεν κρατήθηκα αλλο και φλασαρα αυτό Audiofix markw -
@Laknis και γω αυτό έκανα.... εσύ είδες κάποια αισθητή διαφορά?? έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε λίγο η εγγραφή του ήχου...χωρίς όμως να απομονώνει εντελώς το θόρυβο.
Επίσης από τη στιγμή που έκανα αυτό (unlock bootloader...root...twrp...και flash το παραπάνω που είπες), το κινητό από 100% smooth που ήταν στο scroll (σε browser...σε εφαρμογες...χάρτες κτλ), κάνει πλέον κοψιματάκια στην κίνηση και έχω ξενερώσει. Είχα καλομάθει που πήγαινε κομμάτια.....και δεν μπορώ να καταλάβω σε τί μπορεί να το επηρέασε η παραπάνω διαδικασία.
Μέχρι που σκέφτομαι να κάνω factory restore, αλλά δεν ξέρω τί χάνω και τί κερδίζω. -
@zak bonza Καλό θα είναι μετα απο φλασαρίσματα να αφηνεις κανα 2 μερες μέχρι να καθήσει καλά η rom .. Μπορεί να τρέχουν ακόμα διεργασίες (που περιλαμβάνονται στην εγκατάσταση) στο παρασκήνιο..
-
@Bodai για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Ομολογώ ότι πρώτη φορά αχολούμαι...σαν νέος κάτοχος xiaomi, και πάντα υπάρχει ο φόβος μήπως κάτι πάει στραβά, αλλά στο συγκεκριμένο, που φαίνεται λίγο άκυρο να το κάνει αυτό. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα, γιατί μέχρι προχτές πήγαιναν όλα ρολόι.
**ROM δεν άλλαξα....είμαι με την 8.2.4.0 (MBEMIDL) με αυτή που μου ήρθε το κινητό δηλαδή.
Ότι έκανα, το έκανα μόνο για να βελτιωθεί ο ήχος στην εγγραφή βίντεο.
=============== Ιουν 19th 2017, 9:51pm ===============
Ή για παράδειγμα....έμπαινα στα θέματα ή στο forum, και εκεί που τα φόρτωνε όλα στο μπαμ, τώρα παίζει μία μικρή καθυστέρηση....και το just a sec.... μέχρι να φορτώσει και τα πιο κάτω... Τί να πω...μπορεί να είμαι περίεργος.. -
Καταρχήν πριν από κάθε φλασαρισμα στο twrp κρατάω ένα backup ώστε αν δεν πάει κάτι καλά να κάνω ένα roll back και να είμαι κομπλέ.
Δεύτερον ναι είδα τρομερη διαφορά στην εγγραφή βίντεο με πολύ υψηλή ένταση..να σκεφτείς ότι πριν το κάνω σε απόσταση 10 εκατοστά από τα z523 μου έφτανε μέχρι τα μισά της έντασης των ηχείων και μετά δεν άκουγα τίποτα στην ηχογράφηση..τωρα μόνο στο τέρμα ακούω μια μικρή παραμόρφωση.
Και τέλος εγώ δεν έχω δει κάποιο lag και το έχω περίπου ένα μήνα έτσι. -
Καλησπέρα και πάλι,
θέλω μία βοήθεια στο εξής... σκέφτομαι να ξανακάνω lock το bootloader, και να ξαναβάλω τη recovery που είχε, για να κάνω ένα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. (κάπου διάβασα ότι για να ξαναγίνει lock ο bootloader πρέπει απαραίτητα να έχει το τηλέφωνο τη δικιά του recovery και όχι twrp). Δηλαδή να το ξανακάνω....όπως όταν μου ήρθε.
Πώς ελέγχω αν έχω twrp ? και ρωτάω γιατί όταν πειραματιζόμουνα....νομίζω μέσω fastboot είχα βάλει την εντολή boot twrp.img (αλλά δεν είμαι και σίγουρος). Με λίγα λόγια δεν είμαι σίγουρος αν έχω twrp ή αν απλά την bootαρα για να κάνω τα υπόλοιπα.
Επίσης το factory reset...κάνει το κινητό πάλι του κουτιού??? εννοώ από ρυθμίσεις....από το fix για τον ήχο που του flashara....ή απλά διαγράφει data από apps κτλ ??
Ευχαριστώ! -
Το κλείδωμα του bootloader δεν αλλάζει ή επηρεάζει κάπου την λειτουργία της ρομ.
Αφού έχεις ξεκλειδώσει, μπορείς εύκολα να βάλεις official rom με αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
πολύ καλός οδηγός.....αλλά μάλλον μπερδεύτηκα. Ίσως δεν έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου τις έννοιες.... Δεν θέλω να αλλάξω rom (κ οταν λέω rom...εννοώ π.χ ότι έχω την global stable 8.2.4.0). Θέλω να βγάλω την twrp και να επαναφέρω την recovery της μανας του.
Μπορεί να λέμε το ίδιο πράγμα......και να το μπερδεύω εγώ.
Απλά σκεφτόμουνα, να τα επαναφέρω όλα στην αρχική τους μορφή....να αναιρεθούν δηλαδή όλες μα όλες οι αλλαγές που έχω κάνει εγώ στο κινητό.
Αλλά από το να κάνω κάτι λάθος...μάλλον θα μείνω έτσι.....με τα μικρο lags να μου σπάνε τα νεύρα. -
Για να αναιρεθούν όλα και να είναι σαν να βγήκε από το εργοστάσιο, ο καλύτερος τρόπος είναι η fastboot rom, βάζεις την ίδια που έχεις και τώρα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα