Από τη unifone το αγόρασα. Μπορώ να ζητήσω τα χρήματα πίσω? Γιατί αν είναι μαϊμού και να μου το αντικαταστήσουν το καινούριο πάλι ελαττωματικό θα είναι. Όποτε καλύτερα επιστροφή και αγορά από κάποιο πιο αξιόπιστο!!
Μίλησα ξανά με το κατάστημα και ζήτησα τα χρήματα πίσω!!Δέχτηκαν το αίτημα και θα στείλω τη συσκευή πίσω για να μου γίνει επιστροφή χρημάτων.Θα επανέλθω τις επόμενες μέρες για να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα!!!
Mi account δεν είχα κάνει αλλά θα αποσυνδεθώ από google και outlook. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια γιατί είμαι και λίγο άσχετη με τη τεχνολογία και θα τα πούμε σε λίγες μέρες για να πάρω καινούρια συσκευή ή και κάποιο άλλο μοντέλο αν έχετε να μου προτείνετε!!! Και πάλι ευχαριστώ!!!!
Καλησπέρα. Ξαφνικά δε λειτουργούν τα κουμπιά του Redmi Note 4 παρά μόνο η οθόνη αφής. Το κουμπί κλειδώματος, της έντασης και τα 3 κάτω από την οθόνη όλα νεκρά. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο;;;;
βασικά ενώ προσπάθησα να μπω στην εφαρμογή YouTube κόλλησε στο εικονίδιο για πολλή ώρα, πράγμα ασυνήθιστο, και έκανα επανεκκίνηση πατώντας παρατεταμένα το κουμπί εκκίνησης - κλειδώματος. Μάλιστα έκανε πάρα πολλή ώρα να ξαναεκκινήσει και μετά κατάλαβα ότι πλέον λειτουργεί μόνο ή οθόνη αφής και το δαχτυλικό αποτύπωμα.