Καλησπερα εχεις ενα φιλος μου προβλημα με το mi max2 του στα καλα καθουμενα ενω ολο το ορωι χρησιμοποιουσαι το κινητο ξαφνικα εκλεισε παει να το ανοιξει ανάβει η οθονη βγαινει το λογκο της mi ανοιγει και μετα ειναι μαυρη η οθονη ενω τα πλήκτρα λειτουργουν κανονικα και κλησεις δέχεται...τι μπορει να φταει;;; Ρομ δεν ξερουμε πια φοραει παντως δεν εχει πειραχτει καθολου αποταν αγοραστηκε
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit ολα οκ ειχε χαμηλωσει η φωτεινότητα τερμα χαμηλα και ηταν μαυρη τελειως η οθονη
έκανα factory reset γιατί θα δώσω το κινητό. Ήθελα να του βάλω την global stable και την global beta αλλά μετά την εγκατάσταση δεν μου μπουτάρει κολλάει στο mi και δεν προχωρά. Η εγκατάσταση έγινε με twrp recovery.
οι ρομ οι 2 που έβαλα ήταν οι εξής:
miui_MIMAX2_V10.1.1.0.NDDCNFI_f4a080359e_7.1
miui_MIMAX2Global_8.12.6_14ab0feecd_7.1
τι έχω ξεχάσει;
θα γυρίσω σπίτι και με βλέπω να βάζω fastboot να τελειώνω, το bootloader είναι ξεκλείδωτο.
οκ θενκς δεν το σκέφτηκα καθόλου, θα τσεκ το βίντεο.
τελικά ακολούθησα τις οδηγίες μέσα στο φόρουμ, το βίντεο δεν με βοήθησε, προτιμούσα να διαβάσω ότι δεν θυμόμουν που τελικά το έχω ξανακάνει.
Όλα κομπλέ άφησα το max 2 και πήγα στο pocophone f1 άλλη φάση.
Καλή συνέχεια στους έχοντες max 2!
Καλησπέρα.πηρα και εγώ αυτό το θηριακη με mi max 2oxygen όχι όμως global αλλά από Hong Kong. Είναι unlock,μετάχειρισμενο το πήρα από Ελλάδα. Φοράει την miui 10 global 8.12.6 beta. Έχει ελληνικά κανονικά. Πρέπει να προσέξω κάτι?μπορώ να του κάνω κάτι άλλο να περάσω όχι beta αλλά stable. Όλες οι απόψεις δέκτες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ιδιαίτερα, με εξαίρεση ότι είναι ξεκλείδωτο...θα πρέπει να κλειδώσεις τον bootloader και να ξεκλειδώσεις με δικό σου mi account, τώρα που είναι αρχή
Καλημέρα. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φαντάζομαι googlaro για το κλείδωμα του bootloader δεν είναι κάτι δύσκολο.Επισησ να μην ψαχτω για stable? Αν κατάλαβα καλά. Δεν μου παρουσιάζει κάτι όλα δουλεύουν κομπλέ. Δεν θα έχω κάνα πρόβλημα με κλείδωμα και ξεκλείδωμα ξανά. Λόγω Betta.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk