Εκτύπωση μέσω printer που είναι ενωμενο με WiFi στο ιντερνέτ
Με app που παραπέμπουν στη κάρτας sent to δεν έχω πρόβλημα και εκτυπώνω μία χαρά. Με apps που ανοίγει η επιλογή κοινοποίηση δεν μπορώ να εκτυπώσω γιατί δεν υπάρχει στις επιλογές τις συγκεκριμένης κάρτας το εικονίδιο του printer.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ανοίγει η καρτα sent to αντί αυτή με τη κοινοποίηση;
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει περάσει κανείς τις Rom με China source να μας πει ποια έχει κάτσει καλύτερα στο κινητό? Είμαι με 8.9.13 και τώρα που έχω λίγο χρόνο σκέφτηκα να περάσω κάποια καινούργια.
Έχω το xiaomi mi max 2 για 1 1/2 χρόνο και τώρα τελευταία μου κανει νερά με τη διάρκεια της μπαταρίας
Έτσι άρχισα να μελετώ τι επιλογές αντικατάστασης του εχω.
Πάνω σε αυτό παρακαλώ για τις εισηγήσεις σας
Ψάχνω κάτι περίπου στη τιμή του mi max 2, στις διαστάσεις του, κυρίως να είναι λεπτό για να βολεύει στη τσέπη, με δυνατότητα να συνδέεται στο WiFi και με 5GHz και καλό speakerphone.
Η δυνατότητα για φωτογραφίες δεν με ενδιαφέρει.
Υπάρχουν κινέζικα που φορτιζουν Wireless και είναι στο επίπεδο του mi max 2;
Σας ευχαριστώ πολύ
Καλησπερα. Εχω το κινητο κλειδωμενο με global stable. θελω να του περασω μια global dev με android 7. ποια πρεπει να βαλω και επισης γινεται μεσω του updater του κινητου;;
Το σωστό είναι να ξεκλειδώσεις και να περάσεις fastboot Dev rom μέσω mi flash, μηδέν πιθανότητα προβλήματος.
Εάν εσύ όμως αναλάβεις το ρίσκο , κάνε το από τον updater , 7.1 nugat είναι και η Stable και η Developer, Arb δεν έχει ενεργοποιηθεί στο Oxygen.
Υπάρχει πάντα το ρίσκο όσο δεν το κάνεις σε ξεκλείδωτο bl , mi flash , fastboot rom, fastboot mode , να τύχει το οτιδήποτε. Ειδικά σε νεότερα μοντέλα όπως το Dipper.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πραγματικά δεν κατάφερα και πολλά πράγματα.
Τα apps για μηνύματα και το ρολόι που εχει το xiaomi με έχουν βολέψει πολύ. Υπάρχει τρόπος να τα παρω μεμονωμένα και να τα βαλω στο umidigi?