λες ε; εχεις. δίκιο τότε και εγω άδικο γερνονταματα ρπ ξεχναω αχαχχΟ/H gkalen έγραψε:
100% 6.0αρα stable φόραγε , όπως φοράνε ακόμα τα mido στην παραλαβή της συσκευής
Το mido πήρε 7.0 σε developer rom , περίπου μία με δύο βδομάδες αφ' ότου το πήρ
[XTRV-7.6.22/24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/6 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εδω και λίγες μέρες κάτοχος του redmi 4x (πρώτη φορά Xiaomi).
Χθες απέκτησα δικαίωμα ξεκλειδωματος της συσκευής και είπα να δοκιμάσω να περάσω την ελληνική ρομ.
Ακολουθοντας τον οδηγό της 1ης σελίδας την πέρασα με επιτυχία. Και πως να μην γίνει αυτό αφού ο οδηγός εξηγεί αναλυτικά ένα ένα τα βήματα που και για έναν αρχάριο είναι εύκολη υπόθεση. Έχω εντυπωσιαστεί από το φορουμ, την υποστήριξη που παρέχει και ένα μεγάλο μπράβο είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Οσο για το ρουταρισμα της συσκευής (το επόμενο που έκανα), δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα και συγκρίνοντας με άλλες συσκευές που στο παρελθόν είχα ρουταρει (κάποιες από αυτές η όλη διαδικασία ήταν πράγματικος Γολγοθάς) οι εντυπώσεις μου από την σύντομη συνύπαρξη μου με συσκευή xiaomi είναι μόνο θετικές.
Η ρομ είναι σούπερ, μέχρις στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα.
Πείτε μου ότι παίρνει και xposed Framework να με τρελάνετε εντελώς. -
Ο/H M@nos έγραψε:
Πείτε μου ότι παίρνει και xposed Framework να με τρελάνετε εντελώς.
-
Ευχαριστώ
Θα το δοκιμάσω το βράδυ -
Υπαρχει καπου αναλυτικο changelog της ΧTRV σε σχεση με την miui.eu και την official?
Θα ηθελα να δω τι scripts,tweaks και βελτιωσεις εχουν προστεθει στην rom (η αφαιρεθει στην περιπτωση της miui.eu)
Οτι σχετικο εχω συναντησει στο φορουμ γραφει απλα battery optimization,memory optimization κλπ αλλα δεν εχω καταφερει να βρω καπου ολες τις αλλαγες αναλυτικα.
Πιστευω θα ενδιεφερε αρκετους αυτο..!
πχ memory optimization μεσω ταδε script -
@azuli
Χαιρετίζω άλλον έναν φίλο από την εποχή του u8800pro !!!
Δεν έχουμε κάτι υπερβολικό στη Ρομ για να μπορεί ο καθένας να βάζει οποίο tweak and script zip που κυκλοφορούν στο xda.
Έχουμε ενεργοποιήσει το init.d supporr μέσω του κερνελ και βαλαμε δύο universal script από το xda στο φάκελο init.d μαζί με ένα zipalign , sd card speed , και sqlite optimizer ..
Υπάρχουν στο φάκελο initd , μπορείς να τα διαγράψεις , μπορείς να κάνεις όπως νομίζεις , εσύ ξέρεις από τέτοια ..
Υπάρχει επίσης το πολύ απλό τεστ , βάζοντας όλες τις Ρομ που κυκλοφορούν μετά από λίγο καιρό μπορείς να κρίνεις μόνος σου ποια σου κάθεται καλύτερα ..
Σε σχέση με την eu δεν έχει αφαιρεθεί κάτι , σε σχέση με την official , ότι έχει βγάλει και η eu ..
@BanditGR
Από την προηγούμενη βδομάδα όμως έχει πάει σε 7.1 η developer rom του santoni .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@azuli
Χαιρετίζω άλλον έναν φίλο από την εποχή του u8800pro !!!
Δεν έχουμε κάτι υπερβολικό στη Ρομ για να μπορεί ο καθένας να βάζει οποίο tweak and script zip που κυκλοφορούν στο xda.
Έχουμε ενεργοποιήσει το init.d supporr μέσω του κερνελ και βαλαμε δύο universal script από το xda στο φάκελο init.d μαζί με ένα zipalign , sd card speed , και sqlite optimizer ..
Υπάρχουν στο φάκελο initd , μπορείς να τα διαγράψεις , μπορείς να κάνεις όπως νομίζεις , εσύ ξέρεις από τέτοια ..
Υπάρχει επίσης το πολύ απλό τεστ , βάζοντας όλες τις Ρομ που κυκλοφορούν μετά από λίγο καιρό μπορείς να κρίνεις μόνος σου ποια σου κάθεται καλύτερα ..
Σε σχέση με την eu δεν έχει αφαιρεθεί κάτι , σε σχέση με την official , ότι έχει βγάλει και η eu ..
Περιμενω ενα mido,θα τα λεμε..!
Τhanks για τις απαντησεις! -
@azuli
Ωραίες εποχές και τότε !!!
Δεν έχει αυτό το πραμα τώρα που κάναμε τότε με zeppelin rox και ένα σωρό αλλα , χαχαχαχα .. τώρα δύο πραγματακια υπάρχουν , οποίος θελει από αυτούς που ξέρουν δοκιμάζει και βάζει ότι θέλει μόνος του ..
Θα τα λέμε , χάρηκα !! -
Τελικά καλή χρυσή αλλά κολλάει το ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό στο mi5s!! Και δεν με αφήνει κιόλας από της ρυθμίσεις να αφαιρέσω κανένα αποτύπωμα και άλλα διάφορα κουλά...Επειδη θέλω να γυρίσω πίσω σε 6.0 πολλοί διάβασα ότι έχασαν το Imei. Θα γυρίσω με factory reset αλλά αν υπάρξει η στραβή πως το ξανά περνάμε υπάρχει κάποιος οδηγός??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εγώ λέω να περιμένεις να δούμε τι Source θα βγάλουν πάλι από την Xiaomi.
Μπορεί να έχουν λυθεί πολλά από αυτά που αναφέρεις. -
Οκ αλλά αν θέλω να γυρίσω ξέρεις αν υπάρχει η πιθανότητα να χάσω το imei και αν ναι πως το ξανά περνάμε??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Οκ αλλά αν θέλω να γυρίσω ξέρεις αν υπάρχει η πιθανότητα να χάσω το imei και αν ναι πως το ξανά περνάμε??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0