Μπορείς να βάλεις φωτογραφίες από τα στατιστικά της μπαταρίας μετά από μερική ώρα χρήσης ?Ο/H alekos2014 έγραψε:
τους το χα παει παιδια και το ελεγχανε μια βδομαδα και μου παν δεν εχει τπτ
=============== Ιουλ 6th 2017, 4:05pm ===============
τι μπορω να αλαξω μηπως φταει ι ρομ
μπαταριά redminote 4x
-
-
αυτος ο οδηγος σε τι θα με βοηθησει ? xposed framework
=============== Ιουλ 8th 2017, 11:36am ===============
κτ αλαξα στις ρυθμισεις της μπαταριας κτ που το πατησα 3 φορες νομιζω και ειναι καπως καλυτερη απο πριν ι μπαταρια -
-
κτ πατησα με την οικονομία της μπαταρίας αλλά δεν το βρίσκω με τπτ αλλά παλι οτα χρησιμοποιω δεδομένα και εφαρμογές μου τρώει μπαταρία ή άλλη συσκευή που χα πάρει από τον κωτσοβολο δεν έκαιγε καθόλου μπαταρία σε σχέση μαύρο θα φτάσει που είναι κινέζικο αυτό δεν ξέρω
=============== Ιουλ 8th 2017, 1:57pm ===============
θα φταίει που είναι κινέζικο δεν ξέρω διάβασα κάπου ότι λείπουν πράγματα από κινεζικές συσκευές
Σε σχέση με αυτές που πουλάνε εδω -
Οι ίδιες συσκευές είναι...τίποτα δεν λείπει από τις "Κινέζικες"...η ρομ κάνει την συσκευή China or International...εκτός από τις Global εκδόσεις που έχουν την Band 20
-
με την δικια μου ρομ δηλαδη τι παιζει μπορω να κανω κατι για να δω βελτίωση?
-
Οι Mediateck επεξεργαστές έχουν σχετικά μεγαλύτερη κατανάλωση από τους snapdragon.
Όλα εξαρτώνται από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς, facebook, messenger κτλ καταναλώνουν πολύ μπαταρία.
Η χρήση δεδομένων επίσης καταναλώνει πολλή μπαταρία.
Η χρήση 4G επίσης, αν γυρίσεις το κινητό σε 3G πχ, θα δεις αρκετή διαφορά χωρίς να χάσεις πολλά σε ταχύτητα.
Όλα είναι σχετικά... -
μαλλον αυτο φταιει το αλλο που χα ηταν snapdragon το πηρα για καλυτερο και μου βγηκε ....
=============== Ιουλ 11th 2017, 4:55pm ===============
τελικα παιδια να αφησω την ρομ που εχω ι να βαλω την δικια σας αυτη που εχω δεν μ χει κανει κανα update ακομα εχω το redmi note 4x mediatek -
Ναι, η ρομ είναι καλή, εξάλλου σύντομα θα βγει MIUI 9 οπότε θα πάμε όλοι προς τα εκεί
-
μακαρι να δω βελτιωση στη μπαταρια
-
Βελτίωση στη μπαταρία θα δεις σίγουρα με την XTRV. Βασικά θα είναι σα να έχεις άλλο τηλέφωνο. Αναβάθμιση δεν πρόκειται να σου πάρει μέχρι και Αύγουστο (τουλάχιστον), καθώς η Xiaomi τις έχει αναστείλει για όλες τις συσκευές (εκτός από αυτές στις οποίες δοκιμάζει το Android 7.0), ώστε να παρουσιάσει το MIUI 9.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0