[XTRV-7.6.29 & ARΩMA] Η Πρώτη επίσημη διανομή της νέας ARΩMA ROM σε όλους, είναι γεγονός. (τελευτ. ενημέρωση 3/7 21:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Χαχαχαχαχαχαχα
Πάντως από σήμερα το πρωί θεωρητικά του έχω άρωμα...
Τι κάνω ? Καμιά ιδέα ?
=============== Ιουλ 3rd 2017, 2:47pm ===============
Πάμε πάλι...
Κατέβασα ξανά την αρωματισμένη τελευταία μας!
Άλλη μια φορά fr και όλα από την αρχή
Στην έκδοση εξακολουθεί να λέει ότι είναι η 22/6 και όχι η 29!
Να βάλω τις φωνές ή να πάω για βουτιά ? -
Επιτελους, περασε το 3ημερο υπομονης για να τελειωσουν οι 72 ωρες που χρειαζεται πλεον για να ξεκλειδωθει ο bootloader και ξεκλειδωσε το νεο μου Mi 5s..
Ακολουθησα τον οδηγο για να περασω recovery και τωρα μολις μπηκε η αρωματικη...!!
Μια μικρη παρατηρηση,
οταν εχουμε δωσει την εντολη reboot bootloader και η συσκευη μας μπαινει σε FastBoot Mode, ο οδηγος λεει να πληκτρολογησουμε fastboot flash recovery twrp_mi5s_3.1.0-1_orange.img (μιλαω παντα για το Mi 5s).
Το αρχειο ομως που μας λεει ο οδηγος να κατεβασουμε, κατεβαινει σαν twrp_capricorn_3.1.0-1_orange.Οπως καταλαβαινετε μεχρι να το παρω πρεφα γιατι δεν βρισκει το twrp_mi5s_3.1.0-1_orange.img, περασε αρκετη ωρα μεσα σε ιδρωτα κ αγχος!!
Απλα χρειαστηκε να αλλαξω την ονομασια στην εντολη...
Ολα καλα στο τελος, απλα το επισημανα για οποιον συμφορουμιτη κολλησει εκει.. -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπράβο σου και φυσικά καλοδούλευτο
-
-
Παιδια κάποια πρόταση για την απορία μου?έχω ποσταρει νωρίτερα σήμερα κ περιμένω την απάντηση σας..
-
Ο/H giogalatas έγραψε:
Παιδια κάποια πρόταση για την απορία μου?έχω ποσταρει νωρίτερα σήμερα κ περιμένω την απάντηση σας..
1) Έχεις Stable ROM και θα πας σε Developer
2) Έχεις διαφορετική Android Version από αυτές που έχουν οι πρόσφατες ROM.
Όμως,
δεν θα κάνεις τίποτα αν δεν βεβαιωθείς πρώτα πως έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα του Bootloader, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει ο Bootloader μετά από το Flash.
Αν κλειδώσει και δεν έχεις την δυνατότητα να τον ξεκλειδώσεις αμέσως, ίσως μείνεις χωρίς συσκευή για αρκετές μέρες, μέχρι να πάρεις άδεια.
Και φυσικά μετά τα Factory Reset θα πρέπει να ξαναστήσεις την συσκευή σου από την αρχή. -
Ευχαριστω για την κατατοπιστικότατη απάντηση σου!
-
Ο/H giogalatas έγραψε:
Ευχαριστω για την κατατοπιστικότατη απάντηση σου!
-
Καλησπέρα και από εμένα και χίλια ευχαριστώ για την πολύτιμη υποστήριξη σας!
Να κάνω και μια ερώτηση: η επόμενη άρωμα πως θα περαστεί πάνω στην 7.6.29 που έχουμε εγκατεστημένη; Τι θα πρέπει να κάνουμε wipe; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Να κάνω και μια ερώτηση: η επόμενη άρωμα πως θα περαστεί πάνω στην 7.6.29 που έχουμε εγκατεστημένη; Τι θα πρέπει να κάνουμε wipe;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες