Χωρίς wipe λοιπόν. Ευχαριστώ!
[XTRV-7.6.29 & ARΩMA] Η Πρώτη επίσημη διανομή της νέας ARΩMA ROM σε όλους, είναι γεγονός. (τελευτ. ενημέρωση 3/7 21:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
στο mi6 το ειχα ξαναγραψει και εδω
[XTRV-7.6.29 & ARΩMA] Η Πρώτη επίσημη διανομή της νέας ARΩMA ROM σε όλους, είναι γεγονός. (τελευτ. ενημέρωση 3/7 21:19)
κόλλησε πάλι στο installation και στην επανεκκίνηση σεrecovery έχω το κινέζικο recovery πάλι
δεν άλλαξε κατι. -
Ο/H ktsiaras έγραψε:
κόλλησε πάλι στο installation και στην επανεκκίνηση σεrecovery έχω το κινέζικο recovery πάλι
δεν άλλαξε κατι.
Όσο για το κόλλημα θα το δούμε, καθώς θα δοκιμάσουμε κάποιες αλλαγές σε ότι αφορά την ARΩMA για το Mi-6, και θα σου στείλουμε μία ROM για δοκιμή.
Θα αλλάξουμε και το Recovery, να μην σου βγαίνει κινέζικο. -
-
Θα κανουμε factory reset καθε φορα απο εδω και περα οταν περναμε AROMA πανω σε ΑRΟΜΑ η μονο για αυτην τη φορα?
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
@MIUI_ART εχει γινει καποια αλλαγη στην ρομ ή απλα στο script της αρομα?? Το λεω γιατι εγω την περασα χωρις προβλημα... Αν ειναι να μην ξαναφλασαρω την ιδια ρομ...
Ο/H thanag7 έγραψε:
Θα κανουμε factory reset καθε φορα απο εδω και περα οταν περναμε AROMA πανω σε ΑRΟΜΑ η μονο για αυτην τη φορα?
Μόνο την πρώτη φορά και μόνο σε περίπτωση που είχαμε βάλει παλαιότερες Version της ARΩMA και όχι την πρόσφατη. -
-
-
Καλησπέρα,
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum, πάρόλο που προσπαθώ και νομίζω ότι καταφέρνω (σε πολύ μεγάλο βαθμό) να παρακολουθώ τα νέα από το forum (τουλάχιστον τα περισσότερα).
Πριν από λίγη ώρα, όλως τυχαίως, διαπίστωσα ότι έχει βγει καινούργια rom για το kenzo (7.6.29):
MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Να περιμένουμε επομένως καινούργια rom XTRV 7.6.29 ;
Παρεπιπτόντως θα ήθελα να αναφέρω ότι αυτό το forum είναι καταπληκτικό, όπως και η υποστήριξη από τα πιο έμπειρα μέλη της κοινότητας προς τους νεότερους.
Έτσι νομίζω ότι έχω γίνει φανατικός υποστηρικτής της xiaomi, και ένας σημαντικός λόγος είναι η υποστήριξη από αυτό το forum. Αν και σήμερα ξενέρωσα λίγο, καθώς διαβάζω σε ορισμένα sites ότι το λειτουργικό του kenzo, δεν θα αναβαθμιστεί σε Nougat. -
@Teobidas
Αυτή η Ρομ που βλέπεις είναι global , εμείς δουλεύουμε με china , οπότε θα περιμένετε αναβάθμιση της china developer rom .. -
live every day as it was the last day of your life!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες