Redmi pro - κολλάει στο Mi
-
-
Είναι type-C
Θα μπορούσες να βάλεις και καλώδιο micro usb αλλά θέλει ανταπτοράκι -
-
Με το "firmware update" μου βγάζει μονίμως το μήνυμα BROM ERROR: S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL (2005). Δλδ δεν ξεκινάει ουσιαστικά τη διαδικασία flashαρίσματος.Το είχα ήδη δοκιμάσει πάνω στην απογοήτευσή μου και το επιβεβαίωσα ξανά... Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.
Μόνο το format all+download δεν δοκίμασα γιατί η λέξη format με φόβισε λίγο... -
-
Όχι, μην το κάνεις...καλύτερα να το στείλεις πίσω αν είναι να φτάσεις μέχρι εκεί
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Απο που το πήρες;
Το αγόρασα από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάει μόνο κινέζικα κινητά...Μαζί με το Pro αγόρασα κι ένα Redmi Note 4 για τη σύζυγο το οποίο είχε official global rom και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό (μόνο μια μικρή ασυμβατότητα με το bluetooth για να είμαι ακριβής)
Και μόλις τώρα μπήκα στο site του καταστήματος και το μόνο που γράφει είναι: Σε λίγες εβδομάδες και πάλι κοντά σας υπό νέα διεύθυνση. Καλό καλοκαίρι!
Χα! Μιλάμε για extreme καταστάσεις! -
Γράψε ποιο είναι χωρίς www μπροστά απαγορεύονται τα link. Και θα τους πει μιλούσα και έκλεισα τίποτα άλλο.
-
Το κατάστημα είναι το Unifone.gr
Τους πήρα τηλ. την Παρασκευή και δεν απάντησαν και τους έχω στειλει email αλλά δεν είχα ιδέα οτι είναι στη διαδικασία αλλαγής διεύθυνσης...Θα με παιδέψουν με την εγγύσηση δεν υπάρχει αμφιβολία...
Προς το παρόν θα επιχειρήσω να κάνω την διαδικασία από άλλο υπολογιστή με windows 10 (γιατί αυτός είναι με win 7) μήπως και κάποιος driver δημιουργεί πρόβλημα... -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Γράψε ποιο είναι χωρίς www μπροστά απαγορεύονται τα link. Και θα τους πει μιλούσα και έκλεισα τίποτα άλλο.
Τα στοχευμένα promotion links (affiliates) απογορεύονται. -
-
Εντάξει, από το κακό στο χειρότερο πάμε! Μετά από επανειλλημένες προσπάθειες - και πριν προλάβω να το τεστάρω σε Windows 10 - το κινητό έκλεισε και δεν αντοποκρίνεται σε κανένα πάτημα πλήκτρου. Ούτε σε fastboot μπαίνει πια... Μπορεί να έμεινε από μπαταρία αλλά και στη πρίζα που το έχω σχεδόν μια ώρα τώρα δεν άλλαξε κάτι...Μάλλον μας άφησε χρόνους
.
Πάντως και έτσι σβηστό, όταν κάνω τη διαδικασία flashαρίσματος και χωρίς να πατήσω κανένα πλήκτρο πριν το συνδέσω στο pc, μου βγάζει το ίδιο μήνυμα λάθους: BROM ERROR: STATUS_SEC_IMG_HASH_VFY_FAIL (0xC002002C)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0