Καλησπέρα.
Ξεκίνησα σήμερα να πειραματιστώ με την καινούργια συσκευή μου, και ως άσχετος στα smartphone κατάφερα να ξεχάσω (
) το μοτίβο που όρισα, κι έτσι είναι κλειδωμένη η οθόνη. Να επισημάνω ότι δεν έχω καταχωρίσει λογαριασμό στη Google ούτε MiAccount. Η συσκευή ανοίγει κανονικά, ζητά το pin, αλλά δεν έχω πρόσβαση στις εφαρμογές, απλώς μπορώ να δεχτώ κλήσεις. Έκανα κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες ξεκλειδώματος, βλέποντας κάποια βίντεο στο YouTube, μήπως καταφέρω τίποτε, αλλά τζίφος...
Το μόνο που κατάφερα, είναι να κλειδώσω τη συσκευή για περισσότερο χρόνο...
Διάβασα στη διεθνή σελίδα υποστήριξης της Xiaomi πως δεν μπορώ να κάνω hard reset, αλλά μόνο factory reset. Δε με απασχολεί αν χάσω δεδομένα, γιατί έχω μόνο αποθηκευμένες επαφές. Υπάρχει κάποιος τρόπος σωτηρίας, με δεδομένο ότι ο Η/Υ μου τρέχει λογισμικό Linux;
Επαφίεμαι στις γνώσεις σας!
Αν έχει δοθεί απάντηση σε παρόμοιο πρόβλημα (και δεν το εντόπισα στην αναζήτηση που έκανα στην Κοινότητα), θα μπορούσατε να με παραπέμψετε στο σχετικό νήμα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ξεκίνησα σήμερα να πειραματιστώ με την καινούργια συσκευή μου, και ως άσχετος στα smartphone κατάφερα να ξεχάσω (

Διάβασα στη διεθνή σελίδα υποστήριξης της Xiaomi πως δεν μπορώ να κάνω hard reset, αλλά μόνο factory reset. Δε με απασχολεί αν χάσω δεδομένα, γιατί έχω μόνο αποθηκευμένες επαφές. Υπάρχει κάποιος τρόπος σωτηρίας, με δεδομένο ότι ο Η/Υ μου τρέχει λογισμικό Linux;
Επαφίεμαι στις γνώσεις σας!
Αν έχει δοθεί απάντηση σε παρόμοιο πρόβλημα (και δεν το εντόπισα στην αναζήτηση που έκανα στην Κοινότητα), θα μπορούσατε να με παραπέμψετε στο σχετικό νήμα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.