εκανα factory reset σε μια αλλη xiaomi συσκευη αλλα δεν μου ειχε παλι την επιλογη
επισης βλεπω οτι επειδη ειχα κανει backup στο mi cloud τωρα μου κανει restore κια τις εφαρμογες
γινεται αυτο στο mi account?????
για τα δεδομενα των εφαρμογων υπαρχει μια επιλογη απο τι ρυθμισεις που λεγεται αυτοματη επαναφορα και αν την ενεργοποιησεις επαναφερει τα δεδομενα.Οποτε γιατι να μπλεκουμε αντιγραφα ασφαλειας???
Κάνεις backup με τον τρόπο που σου είχα πει, μόλις τελειώσει συνδέεις το κινητό σου με το PC σε τρόπο λειτουργίας MTP, περνάς το φάκελο MIUI στο PC, βάζεις νέα ROM, συνδέεις εκ νέου το κινητό στο PC πάλι σε MTP, επαναφέρεις το φάκελο MIUI αντικαθιστώντας τον ήδη υπάρχον, πας Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά => Τοπικά αντίγραφα και κάνεις επαναφορά τις εφαρμογές που θες.
αυτο που ηθελα να αποφυγω ηταν η εγκατασταση ρομ
ισως να περιμενω το miui 9 να δω πως τα παει εκει και μετα θα κανω αυτα που ειπαμε
μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για τον οδηγο (φοραω official global stablerom)
=============== Ιουλ 25th 2017, 9:59pm ===============
επειδη στο global forum δεν εχει διαθεσιμη την 8,5,3,0 αλλα μονο την 8,0,3,0 θα περασω αυτην και μετα μεσω ΟΤΑ θα ξαναπαργω την καινουρια.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εγω μπορω να περασω κατευθειαν την official τωρα ή αν πρεπει να περασω μια developer???πρεπει ο υπολογιστης να ειναι συγκεκριμενων δυνατοτητων ή δεν εχειμ καμια σχεση???