1 εγκατασταση drivers [SOLVED] Ιουλ 28th 2017, 7:59pm γεια σας παιδια εχω το mi 5s και πριν λογο πηγα να βαλω drivers ομως οταν παταω το λινκ που εχει ο οδηγος μου γραφει exe files cant be reviewd και δεν μπορωνα το κανω εγκατασταση τι μπορω να κανω??????
2 Ιουλ 28th 2017, 8:24pm Εδώ είσαι => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 Ελπίζω τους drivers να τους βάζεις στο PC και όχι στο κινητό! Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
4 Ιουλ 28th 2017, 8:26pm Επάνω δεξιά, μετά το "OPEN" έχει τρεις τελίτσες. Πάτα αυτές και θα αναδυθεί ένα μενού που θα έχει και την επιλογή Download Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
5 Ιουλ 28th 2017, 8:31pm επανω δεξια ειχε την επιλογη download και μου δινει επιλογη για download direct download save to my drobbox
8 Ιουλ 28th 2017, 9:24pm Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Μπορείς να γίνεις λίγο συγκεκριμένος; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
9 Ιουλ 28th 2017, 9:25pm Ναι, τι ακριβώς δεν γίνεται όπως λέει ο οδηγός ? Σε ποιο σημείο βγάζει λάθος ή είναι διαφορετικό ? Αν μπορείς να βάλεις φώτο με το σημείο που κολλάει ακόμα καλύτερα Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
10 Ιουλ 29th 2017, 11:22am Έχεις νεότερα @chris1723 Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
11 Ιουλ 29th 2017, 12:41pm μου βγαζει ανεπαρκεις αδειες και δεν μπορω να το ανοιξω και να μπω και να συνεχιζω οπως λεει ο οδηγος
12 Ιουλ 29th 2017, 12:41pm Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο να δούμε το σφάλμα; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!