Αναζητήσεις και προτάσεις για ταινίες και σειρές
-
-
@zt654 Ζήση αν δεν το έχεις δει στο προτείνω ανεπιφύλακτα
Παλιά αλλά πολύ καλή ταινία!
Memento (2000) - IMDb -
Παιδιά καμμιά γνώμη για το solaris του tarkovski? Πρόσφατα είδα το zerkalo αλλά λόγω του ότι δεν ξέρω ρωσσική Ιστορία δεν έπιασα και πολλά!
=============== Αυγ 6th 2017, 9:28am ===============
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@zt654 Ζήση αν δεν το έχεις δει στο προτείνω ανεπιφύλακτα
Παλιά αλλά πολύ καλή ταινία!
Memento (2000) - IMDb
-
Με 1000 και γω προτείνω memento.
Σε άλλο στυλ, inglorious bastards, αν δεν το έχεις δει.
Ο Ταρκόφσκι είναι άλλο κεφάλαιο.Το Solaris είναι πιο "εύκολο" να το παρακολουθήσεις. Και όπως και να το κάνεις μια ταινία σταθμός.
-
Ο/H fog έγραψε:
Με 1000 και γω προτείνω memento.
Σε άλλο στυλ, inglorious bastards, αν δεν το έχεις δει.
Ο Ταρκόφσκι είναι άλλο κεφάλαιο.Το Solaris είναι πιο "εύκολο" να το παρακολουθήσεις. Και όπως και να το κάνεις μια ταινία σταθμός.
-
Mπαίνεις σε πολύ βαθειά νερά με Ταρκόφσκι,αλλά δες οπωσδήποτε την Θυσία,πρέπει να είναι και η τελευταία του ταινία πριν πεθάνει...
Απλά μεγαλείο!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Λοιπόν Ειρήνη @fog μου θύμισες με το memento μια ταινία που αφορούσε ένα γιο που ήθελε να εκιδκηθεί έναν λευκό που βιάσε και σκότωσε την Ινδιάνα μάνα του...........βέβαια ο πατέρας του τον αποθάρρυνε.........και γενικά η ταινία αφορούσε το πόσο περιθωριοποιημένοι είναι οι Ινδιάνοι στην Αμερική και πόσο δεν νοιάζει το κράτος γι'αυτούς............αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της ταινίας..........
-
Είναι μερικά έργα που χρειάζεται να τα ξαναδείς, καμία φορά και μετά από χρόνια, για να πιάσεις πράγματα που ξέφυγαν.
Πάντως Solaris, οδύσσεια διαστήματος και moon, είναι μια πολύ δυνατή τριάδα στο είδος, κατά τη γνώμη μου.
Για κυριακάτικη ταινία μέσα στο κατακαλόκαιρο όμως δες memento.
Έγινε η αιτία που πήρα... παραμάζωμα όλη τη δουλειά του Nolan
=============== Αυγ 6th 2017, 10:10am ===============
@geotzia Ούτε στο προτείνω, ούτε δε στο προτείνωΑπλά το αφήνω εδώ: Satantango
Ήταν η φάση που ήμουν μαγεμένη από την ασπρόμαυρη φωτογραφία (το θετικό), το είδα μετά την ανατολή και σε συνέχεια ενός ολονύκτιου μαραθώνιου ταινιών (το αρνητικό: κλείναν τα μάτια κατά διαστήματα). Ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήταν αριστούργημα ή με κοίμιζε. Βάλε και το γεγονός ότι δεν είμαι "woman of culture as well", heavy/hard rock ακούωοπότε ένα μεγάλο disclaimer.
-
Από γαλλικό κινηματογράφο : "Πάρτυ ηληθιων" και το "Θεέ μου τι σου κάναμε"
Χρηστός Πολίτης.
-
Ρε παιδιά δεν αναφέραμε τον θρύλο τον Ακίρα Κουροσάβα!
-
Καλημέρα.
Μιας και είπατε Vikings Ειρήνη Μόλις το τελειώσεις ξεκίνα τη συνέχειά του (έτσι τη λέω εγώ Γιατί είναι από άλλο κανάλι) το The Last Kingdom. Είναι μετά από κάποια χρόνια στο μέλλον υποτίθεται και από τη μεριά των άγγλων λίγο πιο πολύ.
Πολύ καλή.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H fog έγραψε:
12 monkeys αρκετά καλό
Και επειδή φανατικός του x files
Californication (TV Series 2007–2014) - IMDbYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0