Με δελεαζει πολύ αν γινεται, μιας και εχω ηδη cu, να βγαλω και ένα φοιτητικο wu αφου δικαρτο πλεον. Για αυτό αμα ξερει κανεις αν γινεται αυτή η πατεντα, ας μας δωσει τα φωτα του.
μπορω να εχω δυο φοιτητικα νουμερα σε διαφορετικους παροχους το καθενα;
-
-
οχι ρώτησα και τις 3 εταιρίες αλλά ξανρώτα αν θες!Ο/H rawfi έγραψε:
Με δελεαζει πολύ αν γινεται, μιας και εχω ηδη cu, να βγαλω και ένα φοιτητικο wu αφου δικαρτο πλεον. Για αυτό αμα ξερει κανεις αν γινεται αυτή η πατεντα, ας μας δωσει τα φωτα του.
-
Με το φοιτητικό πάσο μπορεί να πάρει από μια κάρτα SIM αλλά από διαφορετικό παροχο. Είναι τσεκαρισμένο από το πάσο του γιου μου.
-
Νασαι καλα φιλε θα ρωτησω, αν και λογικα μαλλον δεν θα εχει αλλαξει και κατι.
=============== Αυγ 7th 2017, 12:54pm ===============
δηλαδή μπορω να παω κανονικα να βγαλω wu φοιτητικο χωρις να χασω τα προνομια από cu?Ο/H derveni έγραψε:
Με το φοιτητικό πάσο μπορεί να πάρει από μια κάρτα SIM αλλά από διαφορετικό παροχο. Είναι τσεκαρισμένο από το πάσο του γιου μου.
-
Τι να σου πω Ρε Καρντάση εγώ πάντως το έκανα.
-
α οκ γιατί τα σαήνια στην εξυπηρέτηση πελατών άλλα μου είπαν. χρήσιμο να το ξέρουμε αυτό!Ο/H derveni έγραψε:
-
όχι τιποτα άλλο αλλα βολευει τρελα μονο και μονο από τα λεπτα ομιλιας και τα bonus που συγκεντρώνονται
-
Γιατί να χάσεις τα προνόμια ? Πας πολύ απλά στο κατάστημα και τους λες θέλω SIM έχω φοιτητικό πάσο για το φοιτητικό πακέτο πολύ απλά.
-
Ισχυει μου ακούγεται λογικο. Απλα ως τωρα νομιζα πως υποτίθεται πως επιτρεπεται μονο από ένα παροχο. Ενας φιλος μου ειπε πως δεν παιζει να είναι με αποκλειστικοτητα η φαση, για αυτό ειπα να το ψαξω περεταίρω.Ο/H derveni έγραψε:
Γιατί να χάσεις τα προνόμια ? Πας πολύ απλά στο κατάστημα και τους λες θέλω SIM έχω φοιτητικό πάσο για το φοιτητικό πακέτο πολύ απλά.
-
Αν βρεις άκρη στείλε μου σε παρακαλω πμ να ξέρω!Ο/H rawfi έγραψε:
Ισχυει μου ακούγεται λογικο. Απλα ως τωρα νομιζα πως υποτίθεται πως επιτρεπεται μονο από ένα παροχο. Ενας φιλος μου ειπε πως δεν παιζει να είναι με αποκλειστικοτητα η φαση, για αυτό ειπα να το ψαξω περεταίρω.Ο/H derveni έγραψε:
-
Ευχαρίστως ψηλε να σου στειλω, λογικα από βδομαδα θα το τσεκαρω, λογω διακοπων.Ο/H zt654 έγραψε:
Αν βρεις άκρη στείλε μου σε παρακαλω πμ να ξέρω!Ο/H rawfi έγραψε:
-
Τι να σου στείλει μήνυμα, αφού σου λέω ισχύει τέλος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0