απουσία global developer
- Διορθώθηκε
-
-
αφου κατέβασα το αρχείο της ρομ με δεξί κλικ extract files στο c: και το ονόμασα έτσι όπως φαίνεται στην εικόνα
αποτι έχω καταλάβει επιλέγουμε ολόκληρο το φάκελο
αφου γίνει η αποσυμπίεση των αρχείων έχει αυτά που μου δείχνεις εκτός από τη λέξη data
επίσης κατω δεξιά πρέπει να επιλέξω κάτι έγω γιατί πολλές φορές δεν μου έχει καν επιλογές και το γράφω μόνος μου -
Σωστά, επιλέγεις τον φάκελο, στην περίπτωσή σου κάνε τον mi5s σκέτο
Μετά κάτω δεξιά δεν γράφεις εσύ κάτι, αλλά επιλέγεις το αντίστοιχο κουτάκι και βάζει αυτόματα το αντίστοιχο αρχείο, πχ αν επιλέξεις το clean all θα πρέπει αυτόματα να εμφανίσει το flash_all -
-
Δεν μπορεί, κάπου έχεις κάτι λάθος...σίγουρα μέσα στον φάκελο mo5s έχεις τα αρχεία όπως φαίνονται στην φώτο που έβαλα ποιο πριν ? Μήπως έχεις και άλλο φάκελο μέσα ?
-
εχεις δίκιο λείπει το flash all batαλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος
τέλος πάντων την ξανακατεβαζω από την αρχή και βλέπουμε
=============== Αυγ 11th 2017, 4:14pm ===============
τα έκανα πάλι αλλά δεν ξαναβλεπω αυτό το αρχείο
μήπως να δοκιμάσω και με κάτι άκρος από το winrar????? -
Μπορείς να ανεβάσεις και μάι φώτο από το φάκελο που να φαίνονται μέσα τα αρχεία αλλά και η διαδρομή του φακέλου στην γραμμή διευθύνσεων ?
-
-
Στο miflash θα επιλέξεις τον δεύτερο φάκελο που έχει το όνομα της ρομ (capricom....) και θα δουλέψει
-
η ρομ πέρασε με επιτυχια
αλλά γιατί δεν μου είχε αυτό το αρχείο ???
επίσης είχα πάρει αντίγραφα στο κινητό με την προηγούμενη ρομ τώρα γιατί εξαφανίστηκαν ???
εκανα επαναφορά μόνο αυτά από τι mi cloud -
επέλεγες λάθος φάκελο
Το backup που είχες κάνει το αντέγραψε στον υπολογιστή ώστε να το επαναφέρεις τώρα ?
Αν και το πιο σωστό μετά από fastboit rom είναι να μην κάνουμε επαναφορά, πλην του mi cloud -
οκ καταλαβα
επίσης είχα δοκιμάσει καιε τον άλλον το φάκελο αλλά είχα το ονομα που είχε και κενα μάλλον αυτό εφταιγε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα