Μπράβο Γιώργο πολύ καλή εναλλακτική στο Κινέζικο mi PC suit , κλειδωμένο bootloader και unofficial custom rom , μια και πάτημα τυφλοσούρτι κουμπιών , μια που δεν κατέχω Κινέζικα, δεν μου πάει και πολύ.
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
- Οδηγός
-
-
-
Θα προτείνατε αυτόν τον οδηγό για Redmi 3s prime με κλειδωμένο bootloader και ψευτο-global rom;
Είναι ενός φίλου και δεν έχω τον χρόνο να ξεκλειδώσω bootloader. Αυτός ο οδηγός φαίνεται αρκετά εύκολος και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χρόνο και διάβασμα...
-
-
Αυτός ο οδηγός μου φαίνεται "σχετικά ακίνδυνος" για brick-αρίσματα κτλ ή μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι;
-
Είναι ακίνδυνος. Δεν μπρικαρει το κινητό.
-
Με αυτό το πρόγραμμα μπορούμε να φλασαρουμε custom XTRV ή οποιαδήποτε άλλη custom με κλειδωμένο bootloader??
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορείς να φλασάρεις custom σύμφωνα με τον Developer του εν λόγω προγράμματος αλλά προϋπόθεση είναι να ξεκλειδώσει πρώτα ο bootloader. Δεν μπορείς να φλασάρεις custom rom με κλειδωμένο Bootloader.

Εντούτοις δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπορείς να φλασάρεις custom σύμφωνα με τον Developer του εν λόγω προγράμματος αλλά προϋπόθεση είναι να ξεκλειδώσει πρώτα ο bootloader. Δεν μπορείς να φλασάρεις custom rom με κλειδωμένο Bootloader.
Εντούτοις δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συγχαρητήρια Γιώργο για τον οδηγό. Ωραία δουλειά και κατανοητή.
-
Μπράβο για τον οδηγό ειναι πολύ λεπτομερείς.
Απο το μεσημέρι που είδα το topic και λιγο πριν το διαβάσω όλο
με ειχε πάρει η χαρά απο τα σκέλια εως ότου διαβάσω την προτελευταία σειρά.
Ήθελα να το κάνω σε redmi note 4x. Γρρρρρρρρρρρρρρρ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες