Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Κάτοχος Mi5s plus εδώ με απειραχτη Rom (see attached) και είπα να το στρώσω λίγο
Έκανα όλα τα προκαταρκτικα από τους διάφορους οδηγούς του forum, περίμενα λίγες μέρες και έκανα το unlock χθες. Σήμερα λέω να περάσω σε XTRV από το εργαλείο αυτό.
Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος με το ίδιο κινητό? Είχατε κάποιο πρόβλημα?
Thanks a lot! -
-
@Giannis Roussakis Όταν λες έκανες το unlock τι εννοείς, ότι έκανες την αίτηση και σου ήρθε απάντηση ή προχώρησες και παραπέρα χρησιμοποιώντας το Mi unlock tool?
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσεις το xiaomitool αν ξεκλείδωσες bootloader.....αυτό το εργαλείο το χρησιμοποιούμε σε περίπτωση που δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία ξεκλειδώματος.
Αφού θες να περάσεις την xtrv ή άλλη custom rom, ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκλειδώσεις με επίσημο τρόπο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!Open-source is the future -
-
-
Μα και να ήθελες χωρίς twrp δεν μπορείς να φλασάρεις καμία custom rom.
Μόνο σε παλιά xiaomi όπως του redmi note 2 μπορούσες να εγκαταστήσεις την ρομ του φόρουμ με το ενσωματωμένο custom recovery. -
Η αρχική μου ερώτηση ήταν αν μπορούσα να το κανω μέσω του xiomitool (δεδομένου και ότι ήμουν Unlocked) επιλέγοντας απλά την custom rom της συσκευής μου αντί για αυτές που έβγαζε στη λίστα των roms μια κ μου φάνηκε η όλη διαδικάσία λίγο πιο εύκολη.
-
-
-
Παιδιά βοήθεια... Προσπαθώ ώρες να περάσω global σε mi note 3 και μου βγάζει στην μέση errors, unable to reboot into emergency mode... Το στο καλό συμβαίνει?
Ο/H makisfz έγραψε:
μηπως την ρομ που επελεξες ειναι για ξεκλειδωτο bootloader ενω το δικο σου ειναι κλειδωμενος
=============== Δεκ 28th 2017, 7:31pm ===============
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες