Δηλαδή δεν μπορώ να αλλάξω αν δεν ξεκλειδώσω???
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
- Οδηγός
-
-
αυτες που ειναι με πρασινο χρωμα μπορεις με κλειδωμενο με κοκκινο ειναι για ξεκλειδωτο
μπορει να παιζει και αυτο που λεει ο @NasDriver ξανα δοκιμασε και αν βγαλει παλι error
μετα καλυτερα ειναι να ξεκλειδωσεις και να περασεις global -
Σε αρκετά νέα μοντέλα όχι, δεν μπορείς αν δεν ξεκλειδώσεις.
-
-
Δεν ξέρω εάν ξεκλειδώνει το Jason με stable rom όμως.
Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι αλλιώς , updater και China dev στον εσωτερικό χώρο, εάν δεν κάτσει πας για Κινέζικο mi PC suite dev rom recovery ή fastboot rom , αλλιώς mi flashing tool , ένα από όλα θα κάτσει. -
Παιδιά δοκίμασα και stable kai developer.. Τίποτα.. Ίσως φταίει που έκανε αναβάθμιση σε 9.2
-
-
Παιδιά εγώ είμαι άσχετος από αυτά, απλά ακολούθησα τον οδηγό εδώ και δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο....Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν ξέρω εάν ξεκλειδώνει το Jason με stable rom όμως.
Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι αλλιώς , updater και China dev στον εσωτερικό χώρο, εάν δεν κάτσει πας για Κινέζικο mi PC suite dev rom recovery ή fastboot rom , αλλιώς mi flashing tool , ένα από όλα θα κάτσει.
-
Κάνε αίτηση για να ξεκλειδώσεις bootloader Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Και βάλε και driver στο pc Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και όταν πάρεις την άδεια θα σε πουμε για παρακάτω
Redmi Note 3 pro -
-
-
Δεν είναι τίποτα να το μάθεις και πίστεψέ με θα σου λύσει τα χέρια, όλα θα τα κάνεις από εκεί πλέον (φλασαρίσματα και backup).Ο/H Giannis Roussakis έγραψε:
@8@nos ναι προχώρησα και παραπέρα χρησιμοποιώντας το Mi unlock tool. Ναι θα προχωρησω μέσω του twrp τελικά να το μάθω κιόλας
Για ό,τι απορία έχεις απλά ρωτάς
Πάλι το ίδιο κάνεις, βρίσκεις τη rom που είναι για τη συσκευή σου και τη κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Μετά με το καλώδιο συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και πετάς χύμα μέσα στο κινητό τη rom που κατέβασες πριν και κάνεις όλη του δουλειά μετά μέσω twrp δηλαδή από το κινητόΟ/H Giannis Roussakis έγραψε:
επιλέγοντας απλά την custom rom της συσκευής μου αντί για αυτές που έβγαζε στη λίστα των roms μια κ μου φάνηκε η όλη διαδικάσία λίγο πιο εύκολη.
Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες