Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
- Οδηγός
- Flash Tool
-
-
Μπράβο
Όχι δεν πειράζει καθόλουOpen-source is the future -
Καλά έχω πάρει φόρα, το ξανά φλάσαρα κ πέρασα την καινούργια global stable 9.5.1.0. Ερώτηση, αυτή παίρνει αυτόματα ενημέρωση ή κάνεις κάθε φορά φλασαρισμα. Κ πώς γίνεται να περνάς νέα ρομ χωρίς να χρειάζεται να σβήνεις τα πάντα?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα, σήμερα θα αλλάξω συσκευή και θα δώσω το Redmi note 3 pro στην μητέρα μου
Χρειάζεται να κάνω αυτά που δείχνει στον οδηγό ή απλά μαι επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις φτάνει;; -
Αρκεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως επίσης και διαγραφή του Mi Account σου μέσα από τη συσκευή. Επίσης θα πρέπει να αδειάσεις και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του κινητού.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αρκεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως επίσης και διαγραφή του Mi Account σου μέσα από τη συσκευή. Επίσης θα πρέπει να αδειάσεις και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του κινητού.
-
Όχι
Το /data/media δεν διαγράφεται με Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όχι
Το /data/media δεν διαγράφεται με Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων.
-
Καλησπερα σε όλους!!!Πριν λίγες μέρες αγόρασα το mi 5s plus μεταχειρισμένο με περασμένη την XTRV 9.7.9 Beta.Εαν θελήσω να βάλω κάποια ποιο καινούρια rom ή και την τελευταία που έχει βγει για το μοντέλο μου,τι θα πρέπει να κάνω;;;Δεν θα ήθελα να χάσω τα αρχεια μου εάν γίνεται...
-
-
Πρέπει να διαγράψεις τα αρχεία σου από μέσα και να βγάλεις όλους τους λογαριασμούς, google και mi.
Απλά κάνε τη διαδικασία που αναφέρεται στον οδηγό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0