Πολύ περίεργο...
Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
- Οδηγός
- Flash Tool
-
-
Καλησπερα σας. Έχω το redmi note 3 και φοράω την XTRVbeta stable κατεβασμένει από το forum. Θέλω να το πουλήσω αλλά δεν έχω το χρόνο αλλά ούτε το κουράγιο να καθήσω να βάλω άλλη rom όπως στο video. Θέλω να ρωτήσω αν το κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων θα δουλεύει κανονικά το κινητό? Το λέω επειδή δεν έχει την rom από την μάνα του αλλά την έβαλα εγώ.
Ευχαριστώ πολύ -
-
Φιλε @makis1024 δεν κατάλαβες καλά την ερώτηση μου, τον είδα τον οδηγό, αλλά δεν θέλω να το επιχειρήσω να το κάνω.
Αν κάνω μόνο επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα από μενού θα έχω κάποιο πρόβλημα ή θα σβήστει η τον που πέρασα εγώ και δεν θα ανοίγει η συσκευή. οσω αφορά στην λειτουργία του κινητου. Αυτός είναι ο ενδιασμος μου.
Ευχαριστώ που απάντησες. -
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο , γιατί να μην δουλέψει το κινητό μετά από ένα αθώο factory reset και που είναι ο ενδιασμός σου...
-
- Αυτο ακριβώς ήθελα να ακούσω. Για να ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα έκανα κάποια πατάτα. Ωραία λοιπόν. Θα το κάνω ένα factory reset θα σβήσω όλους τους λογαριασμους και πιστεύω πως θα είναι καλό για να το πουλήσω. Σε ευχαριστώ!!!
- Αυτο ακριβώς ήθελα να ακούσω. Για να ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα έκανα κάποια πατάτα. Ωραία λοιπόν. Θα το κάνω ένα factory reset θα σβήσω όλους τους λογαριασμους και πιστεύω πως θα είναι καλό για να το πουλήσω. Σε ευχαριστώ!!!
-
Σε ένα redmi note 4 κάνοντας factory reset με global rom ζητάει τον κωδικό του παλιού Gmail για να ανοίξει. Σε αυτήν την περίπτωση περνάμε fastboot rom ή παίρνει κάτι πιο εύκολο χωρίς τη χρήση υπολογιστή; Πάντως το cwm της xiaomi που κάνει wipe data πάλι μετά ζητάει κωδικό Gmail από τον προηγούμενο κάτοχο. Το κινητό λέει unlocked στην αρχική οθόνη του cwm.REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
Να μπει ο προηγούμενος κάτοχος και να διαγράψει την συσκευή σου από τον Google λογαριασμό του και μόλις το κάνει , wipe data ξανά και reboot system.
Το cwm δεν είναι της xiaomi αλλά custom recovery, το mi recovery είναι της Xiaomi. -
-
καλησπερα σε ολους θελω να δωσω το κινητο μου αλλα το παιδι που θα το παρει θελει την ελληνικη ρομ να κανω αυτο?
1) Αφαιρείς Mi Account
2) Παίρνεις backup ότι θες
3) Μπαίνεις TWRP
4) Wipe-> τα πάντα
5) Reboot->Recovery
6) Install->Rom
7) Reboot->Bootloader για τσεκ status
Reboot->Λειτουργικό
-
Πιθανότατα θα έχει θέμα με το Mi Account.
Για αυτό ακολούθησε τον οδηγό κατά γράμμα και αφαίρεσε τους Mi, Google λογαριασμούς καθώς και το τηλέφωνο από αυτούς.
Πέρασε fastboot και κλειδωσε.
Άσε τον νέο ιδιοκτήτη να ξεκλειδωσει με δικό του λογαριασμό και να περάσει ότι θέλει...
Αλλιώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να κλειδώσει ο bootloader και να σε τρέχει να του το ξεκλείδωσες εσύ... -
Θά δοκιμάσω νά αποσυνδεσω τό mi account πω θέλει ολόκληρη διαδικασία γι'αυτό πού λες
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0