Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
- Οδηγός
- Flash Tool
-
-
Ωραια στον οδηγο εδειξε για κινητα με snapdragon το δικο μου με MTK πως θα τσεκαρω αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader και αν δεν ειναι να τον κλειδωσω;
-
-
Ωραία το έκανα και μου λέει ότι είναι ξεκλείδωτος...είναι απαραίτητο τώρα να τον κλειδωσω;
-
Απαραίτητο δεν είναι. Αν θέλεις το κλειδώνεις ώστε ο επόμενος ιδιοκτήτης να ξεκλειδώσει με δικό του λογαριασμό.
-
Καλημέρα, επειδή στο video βάζει developer ROM εγώ έχω STABLE τώρα κ θέλω να το δώσω στη πεθερά μου, μπορώ να κατεβάσω OFFICIAL STABLE με fastboot κ mi flash και να το φλασάρω;
Έχω το ίδιο οπως στο βιντεο, Redmi Note 3... -
Δεν παίζει ρόλο ποια official θα βάλεις, έτσι κι αλλιώς δεν έχει πλέον αναβαθμίσεις
-
Και ρωτάω εγώ τώρα γιατί να της βάλω official και οχι την τελευταία XTRV που είχε βγει τότε;
STABLE πάντα...
Η πεθερά μου θα είναι ικανοποιημένη με ότι κ να της βάλω και εγώ θέλω τη λιγότερη μανούρα...
Μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα ή αν υπάρχει κάποιος οδηγός;
Η απλά ακολουθώ τα βήματα του αρχικού οδηγού του LALAS και απλά καταβάζω την τελευταία XTRV αντί για OFFICIAL;
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ των προτέρων....
Την παρακάτω φοράει τώρα... -
-
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και για να μπορείς να βοηθήσεις αν χρειαστεί, κράτα την XTRV & το TWRP
Απλά κάνε αποσύνδεση (sign out) όλους τους λογαριασμούς σου...και μετά wipe data (factory reset) από το TWRP -
Έκανα αποσύνδεση από όλους τους λογαριασμούς μου...
Ξέχασα πως πάω TWRP για factory reset κλπ .
Υπάρχουν κάπου τα βήματα;
Ευχαριστώ..... -
Επανεκκίνηση με πατημένα τα power / volume +
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0