Εγω παιδιά ενα εχω να πω! Καλα τα Xiaomi αλλά αμα δεν ηταν αυτη εδω η ομάδα δεν ξερω αν θα αγοραζα Xiaomi!
[Vip μέλη] Έρχονται σε λίγο ΟΤΑ updates σε όλες τις νέες Ελληνικές XTRV & AROMA ROM.
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Χίλια μπράβο και ευχαριστούμε πολύ για την καταπληκτική δουλειά που συνεχίζετε να κάνετε αδιάκοπα έτσι ώστε να μην περνάει
καν από το μυαλό μας η πιθανότητα να μην ξαναπάρουμε xiaomi την επόμενη φορά που θα αλλάξουμε κινητό..
(Και τώρα Αλέξη αν μπορείs μην αναβεθμίσεις σε MIUI 9. Καταραμένο FR.
) 
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Συγχαρητήρια και από εμένα. Πέραν της ουσίας είναι θεαματική και η βελτίωση της αίσθησης. Υπάρχει κοινότητα που σε ενημερώνει αυτόματα. Μεγάλη υπόθεση.Ο/H thanag7 έγραψε:
Εγω παιδιά ενα εχω να πω! Καλα τα Xiaomi αλλά αμα δεν ηταν αυτη εδω η ομάδα δεν ξερω αν θα αγοραζα Xiaomi!
Εγώ θα σταθώ σε αυτό που αναφέρει ο @thanag7. Όσο καλές και να είναι κάποιες συσκευές (προφανώς δεν μπορεί να είναι όλες). Όσο vfm και να προσφέρουν.
Αν δεν υπήρχε η υποστήριξη η xiaomi στην Ελλάδα θα υπήρχε σε 2-3 χιλιάδες σπίτια.
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως πλέον, είτε το θέλει η μαμά εταιρεία είτε όχι, το brand xiaomi, έχει συνδεθεί με την λειτουργία αυτής της κοινότητας και των υπολοίπων σε όλο τον κόσμο. Αυτά θα έπρεπε να αναγνωρίζονται. Όχι μόνο από τους χρήστες αλλά και από την δομή της εταιρείας και να υποστηρίζονται ακόμα και ως unofficial. Τεσπα. Καλή δύναμη στα παιδιά που δουλεύουν και στήριξη στον βαθμό που μπορεί ο καθένας σε αυτό το έργο.
-
Ορθότατος ο @annonnaki......ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Το θέμα είναι ότι το γνωρίζουν; (Η Xiaomi). Γνωρίζει κάποιος από τους MOD ποια η άποψη τους για το Ελληνικό Forum και για την δουλειά του, ή είμαστε πολύ μικρή αγορά, άρα δεν μας λαμβάνουν υπ' όψιν τους;
-
-
ΟΤΑ, όλες οι Ελληνικές ρομ, ανεξάρτητα συσκευής θα αποκτήσουν σταδιακά Αυτόματη Αναβάθμιση
-
Γενικά η δουλειά που γίνεται από τους ειδικούς στο xiaomi-miui.gr είναι απρόσμενα εξαιρετική και εν γένει το επίπεδο στο forum καταπληκτικό παρόλο το μεγάλο αριθμό μελών.Ο/H NasDriver έγραψε:
ΟΤΑ, όλες οι Ελληνικές ρομ, ανεξάρτητα συσκευής θα αποκτήσουν σταδιακά Αυτόματη Αναβάθμιση
Εκτός από τα συγχαρητήρια θέλω να υποβάλλω και ένα ερώτημα.
Επειδή τα print screen στο πρώτο post του @MIUI_ART σταματάνε στο κατέβασμα της Rom πόσο αυτόματη είναι ή εγκατάσταση από εκεί και πέρα.
Δηλαδή θα υπάρχουν οι επιλογές της arΩma πριν την εγκατάσταση όπως τα ξέρουμε μέχρι τώρα;
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Απλα συγχαρητήρια
-
-
-
Ενταξει αμα κανει τελεια οτι λετε πιστευω θα γεμισετε VIP member.
Και εννοειται κατα την αποψη μου, ΑΝ θελετε να το καταφερετε αυτο να ειναι για VIP member μονο.
Ειναι πιο σωστο γιατι το οτι κανετε τρομερη δουλεια πρεπει να ανταμειβεται κιολας.
Απλα σε OTA θα υποστηριζεται και τις XTRV και τις XTRV-ARWMA?
Εγω συνηθως την XTRV χρησιμοποιω μιας και η αλλη λιγο με μπερδεψε.
Οπως και να χει παντως μπραβο. Καιρος να ξαναβαλω απο το ελληνικο site και να δω πότε θα ερθει στο miMix μου με την XTRV το OTA σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0