Ήρθε
[Vip μέλη] Έρχονται σε λίγο ΟΤΑ updates σε όλες τις νέες Ελληνικές XTRV & AROMA ROM.
-
-
Αντε μεγειές...
-
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Δίνεται ζωή στα κινητά μας γιατί χωρίς εσάς θα ήταν απλά τηλέφωνα. Ειδικά μετά την δικιά μου εμπειρία έχω να πω πως πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Άντε να περνούμε κ εμείς σειρά με τις ποιο παλιές συσκευές.
-
...απλά πράγματα. Κατεβαζεις ...σου ζητάει να επιλέξεις το αρχείο με έναν explorer ...επιλέγεις σε πάει μόνο του se twrp φλασάρει reboot και τσακ νέα έκδοση. Ευχαριστούμε για την προσπάθεια.
Στο mido η 7.8.30 γράφει δοκιμαστική έκδοση αλλά μόλις φλασάρει πραμένει στην 7,8,24.
Τι παίζει είναι δοκιμαστικό? Ή δεν έχει αλλάξει στο build η έκδοση? Όλα πήγαν οκ πάντως...ως διαδικασία
Έβαλα την xtrv χωρίς aroma.
@MIUI_ART
Επίσης καλό θα ήταν στο script του recovery όταν τελειώνει το flash να μην κάνει reboot μόνο του . Μπορεί να θέλουμε να δούμε αν βγάζει λάθη και τι λάθη είναι αυτά μπορεί να θέλουμε να φλασάρουμε και το supe su ή κάτι άλλο. ή ακόμα wipe cache για ψυχολογικούς λόγους εννοείται....
EDIT Στο update-script γράφει 7.8.24 πάντως -
-
Σε ποιο κινητό σου ήρθε αυτό?
-
-
Μην την περάσεις και περίμενε μέχρι το βράδυ να δεις αν εμφανιστεί κάποια άλλη!
Εχτές πέρασες ένα μικρό update που εστάλη στους VIP? -
Οχι είναι από το xiaomi.eu η ειδοποίηση, και στις σημερινές ROM που θα πάρετε θα διορθωθεί αυτό το πρόβλημα.Ο/H Trickle έγραψε:
εχω ota update 7.8.31 ειναι δικια μας? την κανω?
Τα VIP μέλη μας θα λάβουν δικές μας OTA ROM σήμερα για την νέα 7.8.31 ROM, και όλα τα υπόλοιπα μέλη θα μπορούν να κατεβάσουν την ROM από το Forum μας, μόλις βγάλουμε την λίστα.
-
-
εσένα, καταστροφέα xiaomi, πρέπει να σε αποκλείσουν από όλες τις ενημερώσεις!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μην τρομάζεις τον άνθρωπο Μήτσο!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0