Καλό θα ήταν πριν πούμε κάτι να έχουμε και την ανάλογη πληροφορία μαζί ώστε να μπορούμε να επιβεβαιώνουμε αυτά που λέμε και να μην λέμε απλά για να λέμε και αναφέρομαι ειδικά στο θέμα του finger print που θα κάνει περιοδεία στην υδρόγειο, προφανώς δεν έχεις ιδέα και είπες απλά για να πεις.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, μπορείς να βρεις τις πληροφορίες που δεν μπόρεσες να βρεις εδώ ---> Apply for permissions to unlock Mi devices , και συγκεκριμένα λέει:
Όσο για τα malware attacks , αν δεν κάνεις περίεργη χρήση στην συσκευή και προσέχεις που μπαίνεις, τι κατεβάζεις και από που το κατεβάζεις, δεν έχεις φόβο.
27 χρόνια με υπολογιστές 3 φορές έχω κολλήσει virus και αυτό από στικάκια τρίτων που από βιασύνη μου δεν τα έλεγξα
Μα θα μου πεις τα android δεν είναι υπολογιστές...έχεις δίκιο...αλήθεια όμως, από τότε που βγήκε το android ή από τότε που χρησιμοποιείς android, πόσες φορές έχεις κολλήσει πραγματικό virus ?
Τέλος, κανείς δεν ξεκλειδώνει τον bootloader με το πιστόλι στον κρόταφο, μεγάλοι άνθρωποι ήμαστε, βάζουμε κάτω τα θετικά και τα αρνητικά και κάνουμε τις επιλογές μας

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, μπορείς να βρεις τις πληροφορίες που δεν μπόρεσες να βρεις εδώ ---> Apply for permissions to unlock Mi devices , και συγκεκριμένα λέει:
Αναφέρει όντως το find device, επιβεβαιωμένα όμως λειτουργεί 100% , εκτός αυτού υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά ή άλλοι λογαριασμοί όπως το google account.Ο/H http://en.miui.com/unlock/download_en.html έγραψε:
After the device is unlocked, it becomes less secure and more vulnerable to malware attacks, which may lead to the disclosure and loss of your private data.
Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available.
Όσο για τα malware attacks , αν δεν κάνεις περίεργη χρήση στην συσκευή και προσέχεις που μπαίνεις, τι κατεβάζεις και από που το κατεβάζεις, δεν έχεις φόβο.
27 χρόνια με υπολογιστές 3 φορές έχω κολλήσει virus και αυτό από στικάκια τρίτων που από βιασύνη μου δεν τα έλεγξα

Μα θα μου πεις τα android δεν είναι υπολογιστές...έχεις δίκιο...αλήθεια όμως, από τότε που βγήκε το android ή από τότε που χρησιμοποιείς android, πόσες φορές έχεις κολλήσει πραγματικό virus ?
Τέλος, κανείς δεν ξεκλειδώνει τον bootloader με το πιστόλι στον κρόταφο, μεγάλοι άνθρωποι ήμαστε, βάζουμε κάτω τα θετικά και τα αρνητικά και κάνουμε τις επιλογές μας